Як поп-король Філіп Кіркоров привітав дочку Аллу-Вікторію з днем народження: розкішне свято в колі сім’ї

26 листопада улюбленій та єдиній доньці Філіпа Кіркорова Аллі-Вікторії виповнилося 9. За традицією, поп-король відзначає день народження спадкоємиці 1 грудня.

Герой нашої сьогоднішньої статті виховує двох дітей, обох йому народила сурогатна мати. Як батько, співак ні в чому їм не відмовляє, що доводить розкішний Rolls-Royce за 30 мільйонів рублів (більше 11 млн гривень), який він вже купив для сина Мартіна. Автомобіль поки стоїть в гаражі та чекає 18-річчя свого законного власника.

Киркоров с детьми
Кіркоров з дітьми

Що стосується подарунків для Алли-Вікторії, то в програмі «Ти не повіриш!» Філіп Бедросович розповів, що донька отримала «всілякі дрібнички». Ось, наприклад, браслет від кращої подруги Пугачової Аліни Редель за півмільйона:

«Вона поки не дуже розуміє його цінність, але потім виросте і дізнається, хто така Аліна», — сказав артист.

Також він зазначив, що дев’ятиріччя спадкоємиці вони відсвяткують у вузькому сімейному колі, хоча сама іменинниця хотіла відзначити свято разом з однокласниками. У зв’язку з пандемією весь клас закрили на карантин, так що вечірку довелося скасувати.

Де живе Кіркоров і його діти? Розкішний особняк Кіркоровленд
Філіп, Мартін і Алла-Вікторія Кіркорова

Незважаючи на це, Кіркоров вже поділився першими кадрами святкування дня народження Алли-Вікторії в Instagram. Перше, чим зірковий батько порадував дочку — розкішна новорічна ялинка, але це лише початок.

У коментарях прихильники висловили захоплення сім’єю Філіпа, а також обсипали дівчинку теплими привітаннями та найкращими побажаннями.

Більше про життя короля російської естради, в тому числі і сімейне, дивіться у відео:

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.