Снігова королева: Еріка Герцег кардинально змінила стиль – Меладзе кусає лікті, що втратив таку красу

Після початку сольної кар'єри Еріка Герцег вже випустила дві пісні, а зараз опублікувала нове фото в своєму мікроблозі.

32-річна красуня після того, як її з ВІА Гри вижила ревнива Віра Брежнєва, в травні повідомила про початок сольної кар’єри. Дівчина підписала контракт з музичним лейблом “Cord”, а також почала активно освоювати східні країни. Зараз це дуже популярний напрям – одні співачки, як українські Настя Каменських і Мішель Адранде, зробили ставку на іспаномовну публіку, інші, що виступають в Росії, переключилися на арабські і східні країни. Наприклад, Вітас став супер-зіркою в Китаї, Агутін і Варум в Японії. А Еріка вибрала Казахстан і тепер входить в топову трійку найпопулярніших виконавців цієї країни.

Еріка Герцег
Еріка Герцег

Дівчина активно розвиває свій Інстаграм, регулярно постить красиві і чуттєві фото.

Фото Еріки Герцег
Фото Еріки Герцег

Співачка не радикально, але змінила імідж, щоб її більше не асоціювали з ВІА Гра – волосся випрямила і з яскравої блондинки стала платиновою. Крім того, її мейк-ап став більш стриманим і елегантним. А тепер Еріка порадувала шанувальників дуже незвичайним образом.

 ""

У строгому білому брючному костюмі вона позує перед дзеркалом. Під піджаком – гольф з високим коміром, всипаний блискітками. Волосся пишно укладене назад.

Еріка Герцег
Еріка Герцег

Шанувальники засипали красуню захопленими коментарями, деякі порівняли її з Сніговою королевою. Еріка дійсно незрівнянна.

Нова пісня Еріки Герцег:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.