Андрій Малахов оскандалився: ведцчого вимагають звільнити за непристойну поведінку в студії шоу «Прямий ефір» (Відео)

Скандально відомий російський телеведучий Андрій Малахов попався на гарячому. Глядачі вимагають звільнити його за непристойну поведінку під час одного з випусків шоу «Прямий ефір».

Як пише Рамблер, в мережі розгорівся скандал, головним учасником якого став герой нашої сьогоднішньої статті — нібито у відкритий доступ злили компромат на шоумена.

Судячи з опублікованих кадрів, Малахов дозволив собі зайве, коли спілкувався з молодою гостею у сукні з відкритим декольте. У якийсь момент він поклав руку на бюст своєї співрозмовниці, на що та швидко зреагувала, вдаривши ведучого.

Більш того, ця ситуація потішила зал, а сам Андрій у відповідь на сміх глядачів посміхнувся і продовжив вести шоу як ні в чому не бувало.

Фрагмент, де Малахов розпускає руки
Фрагмент, де Малахов розпускає руки

Користувачі мережі, звичайно, обурилися поведінці шоумена. Одні жахнулися його нахабством і вседозволеністю, інші не розуміють, як це пропустили на федеральному каналі, а ось деякі вважають відео постановочним.

Втім, виявилося, що це дійсно несправжній запис «Прямого ефіру». Це кліп, а точніше, цілий фільм Любові Успенської на пісню «Люба всегда права», що висміює брудні ток-шоу, які заполонили телебачення. У ньому також знялися Стас П’єха, Михайло Єфремов, Глюкоза, Тимур Батрутдінов, Яна Кошкіна і не тільки.

Стас П’єха, Глюкоза і Тимур Батрутдінов в кліпі Успенської

За сюжетом у студію прийшла дівчина-ескортниця, яка заробляє на життя зустрічами з багатими чоловіками. Деякі експерти засуджують її, а інші стають на захист.

У підсумку з’ясовується, що у кожного з них теж є, що приховувати, тому в фіналі кліпу Любов демонстративно полила студію бензином і спалила її.