Світлана Лобода ледь не виронила свої “диньки” з глибокого декольте: Ліндеманн кусає лікті

Відома українська співачка Світлана Лобода готує для шанувальників вихід нового кліпу, який вона анонсувала свіжим фото в чуттєвому образі.

Уже кілька років артистка живе в Росії і працює на російській сцені, однак армія її фанатів в Україні не зменшилася. Саме тому новина про реліз музичного відео на пісню «Moloko» буквально підірвала мережу.

Світлана Лобода

Світлана опублікувала у себе в Instagram фото-тизер, на якому позує в платті з рюшами і відкритим декольте, що вигідно підкреслює пишні форми виконавиці. Позує вона на тлі вікна, розкинувши руки по сторонам, а навколо неї стоять дівчата в білих сукнях, роблячи композицію особливо емоційною і навіть загадковою.

Судячи з підпису публікації, кліп вийде 18 грудня, але прихильники вже згорають від нетерпіння:

  • «Дуже чекаємо!»;
  • «У мене подвійні почуття — боятися чи радіти… Але виглядає багатообіцяюче»;
  • «Режим “очікування” включений»;
  • «Не обкладинка, а картинка до фантастичної мелодрами»;
  • «Дуже інтригує»;
  • «Це повинно бути щось особливе», — пишуть користувачі.

Не можна не відзначити, що хоч через пандемію Лобода, як і інші зірки естради, залишилася без левової частки гастролей і, відповідно, доходу, час в умовах карантину вона провела з користю. Майже все літо співачка провела на відпочинку зі своїми дочками — старшою Євангеліною і молодшою Тільдою.

Світлана Лобода з дочками

Єву вона народила від хореографа Андрія Царя, з яким кілька років прожила в цивільному шлюбі, а ось імені батька другої дитини Світлана не називає. Незважаючи на це, публіка впевнена, що ним став соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода

Почалося все з того моменту, як артисти разом з’явилися на публічному заході, причому вони вели себе один з одним більш розкуто, ніж просто колеги по цеху. Пізніше папараці сфотографували Ліндеманна, коли він забирав Лободу з лікарні, проте ні він, ні вона ніяк не коментують подібні чутки.

Розкішна каблучка на безіменному пальці Світлани не дає фанатам спокою

Одночасно з цим виконавиця інтригує фанатів регулярними фотографіями з розкішною каблучкою на безіменному пальці. Не виключено, що справа йде до весілля, але з ким саме — на даний момент невідомо.