Жирна бочка народила синочка, мухомор, кролик і інші: які образливі прізвиська давали відомим зіркам в школі?

Якщо посидіти і добре подумати, то ви точно згадайте, як дражнили когось в школі.

І якщо ви не згадаєте, як вас дражнили, значить дражнили ви. Багато популярні зірки теж були дітьми, і їх також дражнили в школі. Вони зважилися розповісти про свої прізвиська, щоб довести – це зовсім не страшно, а місцями і дуже смішно.

Маша Малиновська – Мухомор

Маша Малиновська

Колишній депутат Держдуми, співачка та володарка дуже колоритної зовнішності Маша Малиновська в дитинстві була об’єктом насмішок. Маленьку дівчинку довгий час вважали поганулею і називали образливими прізвиськами.

Як розповідає сама артистка Малиновська, яка в дитинстві носила прізвище Садкова, в зв’язку з цим у неї з’явилося багато комплексів: “Я не була красивою дитиною, підлітком, дівчиною. І те, що я згодом чогось домагалася, багато в чому було обумовлено бажанням довести всім, що я не “мухомор “, як мене називали в школі “.

Дмитро Нагієв – жирна бочка

Дмитро Нагієв

У дитинстві Діма був великим хлопчиком, тому нарвався на не дуже красиві і приємні слова від однокласників. Особливо Нагієв набирав вагу після тривалих поїздок до родичів в Ашхабад.

“Я був жахливо жирним! До восьмого класу однолітки дражнили мене: ” Жирна бочка народила синочка! “, – засмучено згадує Дмитро Нагієв, актор і телеведучий.

Олег Газманов – Мауглі

Олегу Газманову – 69 років

Нинішній кращий друг Алли Пугачової в дитинстві мав прізвисько “Мауглі “. Це було пов’язано з тим, що він міг спритно стрибати по деревах і парканах! Однак це було зовсім не прикро, тому однолітки, які так хотіли “вколоти ” Олега в саме серце, придумали йому нову кличку.

“Коли я досяг шкільного віку, у мене раптово з’явилися веснянки, і я з цього приводу сильно комплексував. Мене все дражнили Конопатити. Я вирішив раз і назавжди покінчити з глузувань в мою адресу і одного разу в кров набив обличчя одному рослому старшокласнику, який просто “дістав ” мене своїми образливими “, – зі сміхом згадує Олег Газманов.

Крістіна Орбакайте – Буратіно

Крістіна Орбакайте

Навіть у дочки Алли Борисівни Пугачової є спогади з цькуванням з шкільних часів. Її головною проблемою був не дуже пропорційний ніс, який заважав дівчинці жити. За це назвали її “Буратіно “.

Орбакайте згадує – в дитинстві дуже комплексувала через це, а коли поверталася зі школи, довго ридала, уткнувшись тим самим нещасливим носом в подушку.

“Всю свою юність я мріяла позбавитися від нього. Але операцію зробила тому, що це було необхідно за станом здоров’я. Заодно хірург вирішив і мою проблему “, – поділилася зірка естради зі своїми шанувальниками.

Ані Лорак – кролик

Ані Лорак з донькою

Співачка поділилася, що в класі у неї було кілька однокласниць-забіяк, які ходили і спеціально придумували всім образливі клички. Так як у Ані було дуже нетипове для України ім’я Кароліна, то її прозвали кроликом.

“Хто називав мене Кролик, тому що в дитинстві у мене першими прорізалися великі передні зуби, як у зайця, бабуся – Карольтя “, – зі сміхом згадує Ані Лорак.