Шостий місяць вагітності: Ані Лорак засвітилася на відео в положенні і намагається приховати зростаючий живіт

Відома українська і російська співачка Ані Лорак на тлі чуток про вагітність радує шанувальників новими публікаціями в соцмережах.

Героїня нашої сьогоднішньої статті заміжньою була всього лише раз. У 2009-му виконавиця зіграла пишне весілля з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Незабаром у них народилася спільна дочка Софія, а в минулому році Лорак подала на розлучення з батьком своєї дитини. За півроку до цього чоловіка застукали в обіймах іншої, проте невідомо, чи це стало причиною розставання пари.

Лорак і Мурат

Не можна не відзначити, що подробиць сімейного розладу Ані не коментувала і навіть заборонила адвокату відповідати на питання журналістів. Проте, вона не заперечує, що до останнього переконувала себе, що все між ними буде добре і все налагодиться. Як би зірка не намагалася, цього не сталося.

Ані Лорак з колишнім чоловіком з дочкою

Треба сказати, що завісу особистого життя співачка відкриває дуже вибірково і обережно, проте нового обранця вона все ж показала публіці. Ним став молодий саунд-продюсер відомого лейблу «Black Star» Єгор Глєб, який молодший за неї на 14 років.

Незважаючи на різницю у віці, закохані щасливі разом, про що свідчать їхні спільні фото в соціальних мережах, нехай і рідкісні.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глєбом

До слова, Єгор раніше був одружений на українській виконавиці Тетяні Решетняк, більш відомій по творчому псевдоніму TAYANNA. У колишніх є спільна дитина — син Даніель, хлопчику вже 7 років.

З тих пір, як Лорак зійшлася з Глєбом, шанувальники у всю почали будувати припущення про вагітність артистки. На будь-якому новому фото користувачі мережі намагаються побачити найменший натяк на зростаючий животик, при цьому сама Кароліна (справжнє ім’я зірки) ніяк не коментує ситуацію.

Ані Лорак

Разом з цим, фоловери знаменитості в Instagram звернули увагу, що її форми з кожним разом стають все пишнішими. На цей раз під прицілом опинився запис репетиції Ані з музикантами, на яку вона одягла короткі шорти поверх чорних колгот і мішкувату теплу кофту, що приховує фігуру.

Коментатори тут же обсипали співачку компліментами, підмітивши, що Єгору дуже пощастило бути поруч з нею. Більше цікавого про життя Лорак дивіться у відео: