Влад Яма з розмахом святкує п’ятиріччя сина Леона в розкішному столичному ресторані з зірковими гостями

Відомий український хореограф Влад Яма показав, з яким розмахом святкує п'ятиріччя свого сина Леона. Батьки влаштували хлопчику незабутнє свято.

Сьогодні, 9 грудня, юному герою нашої сьогоднішньої статті виповнюється 5. З нагоди першого ювілею поки що єдиного спадкоємця Влад з дружиною Ліліаною в одному зі столичних ресторанів закотили гучну вечірку.

Подружжя запросили улюблених супергероїв сина, серед яких, звичайно ж, опинилися Людина павук і Бамблбі. Для іменинника та його друзів організували аквагрим, дискотеку, цікаві конкурси та фотозону з кульками, а батькам компанію склали ведучий Анатолій Анатоліч зі своєю дружиною Юлією.

День рождения Леона
День народження Леона

У соціальних мережах Влада і Ліліану не перестають вітати з днем народження Леона, а вони радують шанувальників короткими роликами зі свята.

Відзначимо, хореограф довгий час не показував обличчя сина публіці. Більш того, він досить ретельно приховував його від громадськості, щоб не привертати зайвої уваги публіки, якої їм і без того вистачає.

Однак вся Україна нарешті змогла побачити Леона зовсім нещодавно — в ефірі шоу «Маскарад», куди хлопчик прийшов допомагати зірковому татові вгадувати, хто із знаменитостей ховався під костюмом рожевої Дракоші.

Влад и Леон в Маскараде
Влад і Леон в Маскараді

Пізніше в «Світському житті» Яма зізнався, що вони з дружиною відтягували цей момент настільки, наскільки могли. Вирішивши, що спадкоємець вже достатньо дорослий, батьки запитали у нього, чи хоче він потрапити в телевізор, на що хлопчик погодився.

Спочатку Леон соромився, але в підсумку йому сподобалося і тепер він з нетерпінням чекає свого наступного виходу в телеефір.

День рождения Леона
День народження Леона

До слова, зараз Влад відновлюється після операції на руці, яку йому зробили через отриману в «Танцях з зірками» травму. Сталося все на вечорі тріо, коли суддя танцював разом з Юлією Саніною та Дмитром Жуком.

Під час запального ф’южна Яма травмував палець лівої руки, коли ловив Юлію. МРТ показало, що у нього розрив зв’язки, в результаті без хірургічного втручання обійтися не вийшло, але закінчилося все благополучно.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!