Новорічні канікули накрилися: Колишній чоловік Поліни Гагаріної заборонив вивозити їх доньку за кордон

28 грудня стало відомо, що відома російська співачка Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком Дмитром Ісхаковим. Але на цьому історія не закінчилася.

Про те, що відома пара Гагаріна і Ісхаков на межі розлучення, відкрилося ще в травні 2020 року. З того часу вони перестали з’являтися разом, постити спільні фото, а Поліна зняла обручку і всюди скаржилася на чоловіка, мовляв, мало заробляє, практично, сидить їй на шиї. Крім того, з’явилися відомості про те, що в нескінченних сварках з Гагаріної, свою правоту він вважає за краще доводити за допомогою кулаків.

Влітку співачка заговорила про розподіл майна, якого у пари з’явилося чимало за 6 спільно прожитих років. Так як у них є спільна 3-річна дочка Мія, через ЗАГС навіть по спільною згодою розлучитися було неможливо, тільки через суд. Тим більше, що Ісхаков був проти розлучення, хотів зберегти сім’ю.

Гагаріна та Ісхаков раніше

В кінці листопада 33-річна Гагаріна подала заяву на розлучення і через місяць відбулося судове засідання – пару розвели офіційно. Зараз адвокати вирішують майнові питання – ділять елітну квартиру в центрі Москви вартістю 170 мільйонів рублів, кілька дорогих автомобілів, різну комерційну нерухомість. Подробиць поки немає, так як у пари не було укладено шлюбного контракту і все майно, яке з’явилося за 6 років, згідно із законом належить подружжю.

Відомо також, що Гагаріна звільнила екс-чоловіка зі свого колективу, де він працював юристом.

А тепер, як батько дитини (дівчинка залишилася з мамою) Ісхаков підклав Гагаріної велику свиню – через ФМС (Федеральну міграційну службу) заборонив Поліні вивозити дочку за кордон. А у тої уже куплені квитки на 2 січня – для себе і дівчанки.

Поліна мала летіти до Танзанії, далі на острів Занзібар – чи то просто на відпочинок, а можливо, для участі в шоу “Плем’я”, де зараз головною героїнею є Наташа Корольова, а Тарзан при ній.

Як буде вирішено питання з Гагаріною – поки інформації немає, але Ісхаков знайшов дуже неприємний спосіб помститися колишній дружині за вражене самолюбство.