Григорій Решетник з дружиною і новонародженим сином відпочивають в розкішному готелі за шалені гроші

Ведучий "Холостяка" і "Холостячки" Григорій Решетник разом з дружиною Христиною і маленьким сином влаштували собі розкішні новорічні канікули.

Сімейство Решетників активно веде соціальні мережі — саме там вони вперше поділилися радісною новиною про народження третьої дитини. В кінці листопада 2020-го подружжя стало багатодітними батьками і тепер у них троє синів — старший Ваня, середній Діма і молодший Сашко.

Нарешті після насичених зйомок “Холостячки” у Григорія з’явився час на відпочинок, який він провів в оточенні найближчих. Так, Новий рік вони з Христиною і новонародженим синочком зустріли в Карпатах. Дружина шоумена розповіла, що Саша почав подорожувати раніше братів:

“Попередні два рази ми вирушали в подорож Україною, коли Вані і Дімі було десь півтора місяці. А в цей раз з Сашунею ми поїхали в гори, коли йому тільки місяць”.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

Як досвідчена і багатодітна мама, вона вважає, що чим дитина молодша, тим влаштовувати поїздки простіше, адже потрібно всього лише міняти підгузки — більшу частину часу малюк спить і їсть.

Що стосується вибору місця для зимового відпочинку, то судячи з кількох останніх постів Христини в Instagram, зіркова сім’я зупинилася в розкішному готелі Radisson Blu Resort Bukovel. Одна ніч на трьох в номері категорії Люкс обходиться гостям в 36 тисяч гривень за даними Booking.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

За ці гроші Решетники отримали включений у вартість сніданок, дві спальні і вітальню, балкон з видом на гори, комфортну ванну кімнату, туалетно-косметичні приналежності та інші готельні атрибути. Рейтинг у готеля досить високий — 9 з 10.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.