Хто ця загадкова Ніно, про яку співає Олег Винник? Історія його першого кохання (Відео)

Олег Винник - досить популярна особистість в українському медіаполе.

Його популярність – це величезний механізм, який працює не тільки на наймилозвучніших піснях про кохання, а ще й на харизмі, приємної зовнішності і статус холостяка. Протягом багатьох років публіку цікавить кілька питань – хто така Ніно насправді?

Олег Винник анонсував свій концерт в новорічну ніч: Таюне буде з ним

Ми спробували дізнатися чим насправді живе український поп-король і хто в його серці. Подробиці дивіться в нашому спеціальному відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Коротка біографія Олега Винника

Олег народився на Черкащині, в невеликому українському селі Вербівка. Батько артиста помер кілька років тому від інфаркту по дорозі на перший серйозний концерт сина.

Олег Винник анонсував передноворічний концерт онлайн

У маленького Олега в дитинстві було дві мрії – мопед і гітара.

Батьки ледве змогли накопичити на настільки недешевий музичний інструмент, ніж наперед майбутню кар’єру артиста.

Олег Винник

З моменту покупки гітари хлопчик практично не випускав з рук улюблений інструмент. Він грав і співав на шкільних концертах і сільських дискотеках, брав участь в конкурсах художньої самодіяльності та музичних фестивалях.

Творчість Олега Винника і таємниця пісні “Ніно “

Олег Винник

Одна з культових пісень артиста – “Ніно “. Хоча це і досить незвичну назву, адже він в основному співає українською, а тут такі грузинські нотки простежуються в імені-назві пісні.

Олег Винник в молодості – архівні фото

Одного разу журналісти ТСН розшукали однокласників Винника, і з’ясували, що існує дійсно дівчина на ім’я Ніна, в яку маленький Олег був закоханий ще в школі. І не просто закоханий, а сидів з нею за однією партою.

Хоча, як зізнається однокласник Винника, свої почуття він ховав, тому дівчина про це так і не дізналася. І лише через роки, на одному з недавніх інтерв’ю король всіх українських вовчих зізнався – в його житті була лише одна любов, давно, і не розділена.

Журналісти одного з українських телеканалів розшукали ту саму Ніну, і дізналися, як зараз виглядає ймовірна перша любов Олега Винника. Як виявилося, вона працює продавщицею в магазині, але від камер ретельно ховається – мовляв, продюсер Олега Винника заборонив їй що-небудь говорити журналістам.

Продавщиця Ніна, якій Олег Винник нібито присвятив пісню “Ніно”

Як виявилося, забороняє Олег Винник своєї екс-коханої говорити на камеру нібито, тому що соромиться.