Батько-одинак Володимир Кличко розповів про виховання доньки від американської дружини: “Я не батько”

Відомий у всьому світі український боксер Володимир Кличко вперше поділився секретами виховання своєї дочки.

Кайя-Євдокія, так звуть спадкоємицю спортсмена, народилася в грудні 2014-го. Її Володимиру подарувала колишня цивільна дружина — американська актриса Хайден Панеттьєрі. Через 4 роки відносин пара побралася, проте до весілля справа так і не дійшла. Влітку 2018-го вони розлучилися, після чого дівчинка залишилася жити з батьком в Україні.

Владимир Кличко и Хайден Панеттьери с дочкой
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі з донькою

Напередодні розриву Панеттьєрі попалася в об’єктиви камер в компанії невідомого молодого чоловіка під час вечері в ресторані. Спочатку зірка намагалася сховатися від настирливих папарацці, але змогла зібратися і гордо пройшла повз, взявши свого кавалера за руку.

Тот самый кавалер Хайден
Той самий кавалер Хайден

Актрисі і боксеру вдалося розійтися без скандалів. Вони дружать, а вихованням Кайї займаються спільно настільки, наскільки це можливо. Справа в тому, що Хайден живе в США, але по можливості намагається відвідувати дочку в Києві і підтримує з нею зв’язок по телефону.

Кличко и Панеттьери
Кличко і Панеттьєрі

Сам Кличко особливо не коментує своє особисте життя, але нещодавно він розповів про те, як йому живеться в статусі батька-одинака. Спортсмен зізнався, що карантин для нього був фантастичним часом, адже він цілих кілька місяців провів з донькою.

Владимир Кличко и Кайя-Евдокия
Володимир Кличко і Кайя-Євдокія

За його словами, Кайя-Євдокія любить виклики і деякі речі робить краще за свого знаменитого тата. Як приклад він навів їзду на конях. Крім того, Володимир вирощує в спадкоємиці почуття відповідальності:

“Я не батько робота. Дуже велика опіка і турбота шкодять здоровому розвитку Також я не забуваю, звідки родом, тому виховую доньку, не ставлячи за приклад матеріальні цінності”, — цитує Кличка klitschko-brothers.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.