Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається раз на мільйон: “Час йде на дні”

Відомий український музикант Сергій Бабкін поділився з шанувальниками тривожними новинами — йому поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко.

Екс-соліст дуету 5’nizza є активним користувачем соціальних мереж. На його Instagram підписані більше 400 тисяч чоловік, яких він регулярно радує новими фото і відео, однак на цей раз привід для публікації зовсім не радісний.

Днями Сергій повідомив фанатам, що йде з Інстаграму, але не від втоми, а через проблеми зі здоров’ям:

“Тиждень тому я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Це захворювання зустрічається раз на мільйон!”, — почав Бабкін.

Сергей Бабкин
Сергій Бабкін

Діагноз звучить так — запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак вже втратив 70% центрального зору. Відзначимо, центральний зір відповідає за чіткість і колірне сприйняття. Ще існує периферичний зір, який допомагає людині краще орієнтуватися в просторі.

Зараз артист потребує термінової операції, проте для цього потрібно виїхати за кордон:

“Час йде на дні! Потрібного обладнання та відповідного препарату для здійснення даної операції в Україні немає! В країнах СНД теж немає”.

Сергей и Снежана Бабкины
Сергій і Сніжана Бабкіни

Лікуючий лікар знайшов Сергію клініку в Австрії, яка прийме його, навіть не дивлячись на карантин. На даний момент Бабкін разом з дружиною Сніжаною займається питаннями поїздки:

“Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося тільки спішно дістатися до Відня і минути 10-денний карантин, так як зір не дає мені багато часу”, — завершив пост герой статті.

За словами дружини артиста, хвороба дуже підступна, оскільки втрата зору не відчувається, хоча і прогресує стрімко. Саме тому зволікати не можна, адже це може призвести до повної сліпоти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.