Засмагла Леся Никитюк в купальнику прикрилася мотузочками і розсекретила, що пише книгу

Відома українська телеведуча і зірка Нового каналу продовжує публікувати фото в купальних костюмах. Судячи з усього, їх вона набула не так багато.

Адже кожен день Леся Никитюк позує в однаковому купальному костюмі. Відпочивати вона поїхала на теплі острови ще тиждень тому, але вже встигла повернутися. Однак фотографії з курорту до сих пір заповнюють її стрічку новин.

Леся Никитюк поміркувати над тим, що хоче написати свою книгу

“Я вже пишу книгу, яку колись прочитаю і згадаю ці божевільні події які відбуваються зі мною останні 5 днів.

А назва я цю книгу «Кривавий Автограф»

Я думаю буде кілька томів “, – написала Леся Іванівна Никитюк.

Нагадаємо, що недавно публіка почала обговорювати те, що Леся Никитюк може стати новою імовірною холостячкою – фанатів дуже хвилює, що Леся в такому віці ще не має ні чоловіка, ні дітей. Хоча сама телеведуча, схоже, зовсім не переймається з цього приводу і повністю поглинута в розвиток власної кар’єри.

Також додамо, що 33-річна Леся Никитюк в 2012 році прийшла в тревел-шоу «Орел і решка», замінивши Жанну Бадоєву. Її співведучим був Андрій Бедняков.

Леся Никитюк

Через два сезони українська телезірка об’їздила більш, ніж 150 країн світу на різних континентах і пішла з проекту, але знову повернулася в нього через п’ять сезонів. Нової співведучою Лесі була Регіна Тодоренко.

За словами телеведучої, до цього вона літала тільки в Туреччину, яка знаходиться близько, тому багатогодинний переліт став для неї непростим випробуванням. До слова, Леся Никитюк вперше відвідала після Туреччини Африку, що справило на неї дуже сильне враження.