Півроку з дня смерті сина Віктора Павлика: артист випустив пісню, присвячену синові

7 серпня 2020 року стало відомо, що український співак Віктор Павлик втратив сина Павла. Хлопчику був тільки 21 рік і він 2 роки лікувався від онкології.

Мама хлопчика Лариса Созаева до сих пір не може прийти в себе і оговтатися від втрати сина, а чоловік Віктор Павлик підтримує її як може.

7 лютого 2021 року – рівно півроку, як Віктор Павлик втратив свого сина

До цієї дати він випустив зворушливу музичну композицію і відеоряд до неї, де зізнався, що сумує за сином і йому дуже важко.

Своє відео Віктор Павлик опублікував в соціальній мережі Інстаграм, а його дружина і концертний директор Катерина Репяхова уже про все розповіла у себе в “сторіз ” з проханням залишити коментарі та лайки.

“Мій ангел!

Музика моя, слова Світлани Боярчук. Пам’яті Павла Павлика. 07.02.2021

Аранжування Володимира Цапа “, – написав Віктор Павлик в описі до відео.

Відзначимо, Павла Вікторовича Павлика Герасимчука 7 серпня 2020 року на 21-му році життя через онкологічне захворювання. Протягом двох останніх років життя Павло лікувався і проходив більш 20 курсів хіміотерапії, щоб отримати можливість встати на ноги і знову радувати своїх батьків.

Весь цей час мама Лариса була поруч, а Віктор Павлік вже переключився на нову дружину – молодого концертного директора Катерину Репяхову.

Смерть сина Віктора Павлика та Лору Созаеву зовсім не зблизила. Убита горем мати ще більше почала звинувачувати свого колишнього чоловіка в те, що трапилося.

Зараз Віктор Павлик одружений на Катерина Реп’яховому, яка чекає свого первістка – подейкують, це буде хлопчик, якого пара назве Михайлом.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.