Українські зірки взяли лопати в руки і пішли чистити сніг: хто не побоявся зіпсувати манікюр? (ФОТО)

Як відомо, останні два дні країну завалює снігом в різних регіонах. Зірки в своїх Інстаграм почали справжній флешмоб - показують, як потрібно чистити сніг.

Першою, хто не побоялася взяти в руки снігоприбиральну лопату, стала українська співачка і тренер шоу “Голос країни ” Тіна Кароль, яка мужньо попрямувала відкопувати стежку в власний спортивний зал на території особняка в Київській області.

Тіна Кароль сама почистила сніг
Тіна Кароль сама почистила сніг

Ольга Сумська показала в соціальній мережі Інстаграм, що їй також довелося боротися зі снігом, правда без лопати. Їй довелося звільняти від снігового полону свій автомобіль.

Ольга Сумская - телезвезда, актриса театра
Ольга Сумська – телезірка, актриса театру

Озброївшись щіткою і скребком, телеведуча Лідія Таран вирушила чистити стежку до будинку. До слова, це у Лідії перший такий досвід, адже свій будинок вона купила тільки влітку 2020 року.

Лидия Таран - телеведущая, звезда новостей на канале 1+1
Лідія Таран – телеведуча, зірка новин на каналі 1 + 1

Телеведучий Єгор Гордєєв виклав яскраве Селфі, де весь в снігу. Очевидно, його не оминула карма, і він підсковзнувся, впавши в замет. А може з ранку раніше вирішив пограти в сніжки.

Егор Гордеев - ведущий новостей на 1+1
Єгор Гордєєв – ведучий новин на 1 + 1

Зоряні сусіди Потап і Юрій Горбунов вирушили на боротьбу з хуртовиною ще з вечора. Озброїлися лопатами і санками. Правда, вранці знову довелося все чистити.

Потап и Юрий Горбунов
Потап і Юрій Горбунов

Соломія Вітвіцька з каналу 1 + 1 вирішила не чистити сніг, а кидатися ім. А ще – позувала на такому красивому фоні!

Соломия Витвицкая
Соломія Вітвіцька

А ось що на ранок сталося з машиною Потапа – йому знову довелося відкопувати її із замету. Але це не біда, коли під боком є такий чудовий сусід, як Юрій Горбунов, який завжди прийде на допомогу.

Потап
Потап

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.