Оля Полякова вплуталася в ще один скандал: обізвала найбагатшу співачку України Камалію

Нещодавно Оля Полякова вже була учасницею скандалу, образивши Тіну Кароль - вона назвала свою колегу "відомої плакальниці на похороні ", натякнувши на сумний репертуар.

Не встиг скандал з Тіною Кароль забутися, як назрів новий. Суперблондинка Оля Полякова була не дуже обережною у висловлюваннях на адресу української співачки і дружини пакистанського підприємця Мохаммада Захура Камалії.

Камалія

Під час минулого випуску одного з розважальних шоу, коли зоряні судді обговорювали героя на сцені, один з членів журі Дзідзьо запропонував кандидатуру Камалії.

Полякова рішуче йому заперечила: “Камалія? Та ну, вона здорова, з * сястая, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю! “.

Публіка досить жорстко відреагувала на такі вигуки Олі Полякової, оцінивши її негативом

Полякова в образі Діви на шоу Маска

Поки невідомо, чи буде на такі слова реагувати Камалія, проте фанати і фоловерів Полякової почали засипати її негативними коментарями – кажуть, що та “не стежить за мовою ” і не розуміє, що можна говорити на публіку, а що – ні.

Скандал між Полякової та Кароль: останні подробиці

Полякова образила Тіну Кароль

Українська співачка Оля Полякова в третьому випуску шоу “Маска ” назвала іншу артистку Тіну Кароль “плакальниці на похороні “.

Як пізніше пояснила Полякова, це було сказано не на адресу особистої трагедії Тіни, а на адресу її творчості, яке останнім часом дуже сумне.

Після випуску Оля Полякова вибачилася за такі слова, а Тіна сказала, що буде плакати про померлого чоловіка все життя.

При цьому не всі шанувальники оцінили те, що Оля вирішила вибачитися за свій вчинок. Багато продовжували її Хейта далі.