Як зараз живе Ірина Аллегрова – співачка, яку любили мільйони? Цікаві факти про її життя

"Сьогодні я трохи дорослішими і мій глядач трохи дорослішою. І нам є про що поговорити! "- прокоментувала свій сьогоднішній репертуар Ірина Аллегрова.

Новий експеримент у творчості співачки привернув увагу молодої аудиторії. Як зараз живе некоронована “шалена Імператриця”, що співає і чим занімается- читайте в нашій статті.

Перезавантаження

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

У 2012 році всіма улюблена російська співачка Ірина Аллегрова заявила, що все, про що їй хотілося заспівати-проспівано, і по всій країні пройшли її прощальні гастролі. Згодом у співачки з’явилися нові ідеї і, втомившись від своїх колишніх хітів, Аллегрова вирішила повністю поміняти свій імідж і репертуар.

“Сьогодні я трохи дорослішими і мій глядач трохи дорослішою, і нам є про що поговорити.”

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

-так співачка прокоментувала своє сьогоднішнє життя.

Залишивши в минулому свій образ фатальної жінки, вона змогла зібрати нову творчу команду, яка допомогла розкритися співачці в новому амплуа рок діви.

Ризикований експеримент з творчою перезавантаженням вдався. Її нові пісні, написані в стилі Glam rock, привернули увагу нової аудиторії, в тому числі і молодіжної.

У мікроблозі співачки, відкритому в Instagram, близько 80 тисяч передплатників. 68-річна Ірина Аллегрова змогла довести, що експериментам кожен вік підвладний.

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

Сьогодні співачка, що володіє безоднею смаку у виборі репертуару, в умінні триматися на сцені і надзвичайно одягатися, знову на улюбленій сцені, знову цікава, знову затребувана.

Дорогі серцю люди

Ірина Аллегрова в юності
Ірина Аллегрова в юності

Зараз Ірина Аллегрова щаслива. Вона займається улюбленою справою, поруч з нею дорогі серцю люди. Її 38-річна дочка Лала є особистим концертним директором. А 25-річний онук співачки Олександр, який закінчив МДУ, став її гордістю.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.