В горах, на океані, з букетами і кулями: як наші зірки відзначили День Закоханих?

В українському шоу бізнесі досить багато пар, які вражають своєю щирістю, променистістю, і є прикладом для наслідування.

У день всіх закоханих ми вирішили зробити добірку про самому світлому і прекрасне почуття – кохання. І показати цю любов на прикладі зірок. Як вони один одного люблять і як привітали з цим світлим святом?

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

З огляду на те, що пара вже більше тижня відпочиває в Домінікані, свій перший спільний день закоханих вони відзначали прямо на океані.

Першим в любові зізнався Саша, у властивій йому манері коміка і сценариста.

“У моєму чотирикамерним (серце) давно все зайнято тобою @ misha.k.ua. Люблю тебе несамовито, Ксю! “, – написав Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

До слова, Ксенія Мішина теж у відповідь привітала свого нареченого. Для них це особливе свято, адже в цьому році у пари весілля.

“Так цікаво виходить, 14 лютого ми проведём в самолёте на висоті в 10к метрів над рівнем океану. Це означає, що я як зазвичай буду боятися, а він як завжди буде тримати мене за руку і втішати смішними історіями … “, – написала Ксенія Мішина.
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Наталка Денисенко та Андрій Федінчік

Одна з найромантичніших пар, яка знімається в українських серіалах – Наталя та Андрій.

Рудоволоса актриса весь час визнається в любові своєму чоловікові, і цей особливий свято не стало винятком.

“Ну а в це свято, я вважаю, в першу чергу, потрібно бути закоханим в життя !!!! і тоді можна буде відчути що таке справжня ЛЮБОВ “, – написала Наталка Денисенко під спільним фото, зробленим з чоловіком Андрієм.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчік

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

В честь 14 лютого провідна “Світського життя ” виклала архівне фото з чоловіком. Однак в привітаннях була не дуже емоційна. Каже, що все привітання передасть особисто!

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Олександр та Інна Педан

Телеведучий Саша Педан не надто любить показувати свою дружину, але в честь свята зробив виняток. Він показав фото, де сам стоїть в футболці, а дружина – в пуховику. Таким чином він намагався донести, що вони з дружиною дуже різні, але вже стільки років люблять один одного цілих 17 років!

Олександр та Інна Педан

Настя Каменських і Потап

Потап подарував своїй коханій шикарний букет квітів і оберемок кульок в кращих традиціях Дня Святого Валентина. Красиві залицяння!

Настя Каменських і Потап

Ектор Хіменес Браво

Ведучий і кулінар – відомий холостяк. Однак повз такого зворушливого свята він не зміг пройти, і зізнався на всю країну в тому, як сильно любить свою маму! Показав недавнє фото з мамою, і знімок часів своєї юності.

Ектор Хіменес Браво і його мама