Чоловік Тоні Матвієнко, співак Арсен Мірзоян оглух на два вуха, але завдяки чуду зміг повернутися на сцену

Днями Арсен Мірзоян дав велике інтерв'ю проекту "Життя відомих людей " на телеканалі 1 + 1. Там він розповів про велику трагедію свого життя.

Як виявилося, в 2000 році у нього перестало чути одне вухо. А в 2004 році артист оглух і на праве вухо. Це могло стати повним крахом його майбутньої музичної кар’єри, якби не оперативна реакція хірургів, які зробили диво – врятували слух Арсену.

“Спасибі хірургам, які повернули мені слух, і тепер я можу знову стояти на сцені ” – сказав одного разу Арсен Мірзоян перед виходом на сцену шоу “Голос країни “, перший сезон якого допоміг Арсену прославитися.

Арсен Мірзоян розповів, як у вихідні виступав, а по буднях працював на заводі
Арсен Мірзоян розповів, як у вихідні виступав, а по буднях працював на заводі

Мірзоян навіть дійшов до фіналу. Однак процес лікування і реабілітації був досить складним. Іноді сили і віра в повне одужання повністю залишали чоловіка.

“Втратив слух. Запропонували операції, дві на вибір. Не знав, що буде так важко. Для мене це був трошки шок, я ще десь тиждень потім вчився ходити, у мене зір було, напевно, як у хамелеона – міг дивитися в різні боки одночасно “,

– розповів Мірзоян про наслідки операції. Співак зміг повернутися до творчості після протезування.

Зараз, за словами Арсена, йому вже нічого не нагадує про те, що колись він нічого не чув. Він уже звик до того, що йому зробили в результаті операції, і на концертну діяльність колишні проблеми зі слухом ніяк не вплинули.

Чи спілкується Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і як йому вдалося вибратися з бідності

Дивіться повну версію інтерв’ю в програмі ЖВЛ.

Арсен Мірзоян – Джеральдіна [Official Music Video]

Арсен Мірзоян – Чи не Магеллан [Official Music Video]

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.