Хто одружений на Аллі Мазур, Марічці Падалко, Лідії Таран та інших українських телеведучих?

Особисте життя відомих українських телеведучих досить сильно приваблює публіку, тому ми вирішили розповісти про найвідоміших з них.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з чоловіком

Марічка Падалко – зірка телеканалу 1 + 1. Вже більше п’ятнадцяти років вона є провідною різних проектів цього каналу – вела і ранкове шоу, і рубрику для дітей, і спорт. Зараз вона веде підсумкові новини дня.

Її чоловік – громадський діяч, колишній журналіст і народний депутат Верховної Ради України восьмого скликання Єгор Вікторович Соболєв. У шлюбі вони з 2010 року.

Лідія Таран

Лідія Таран з екс-чоловіком

У 2005 році всі ЗМІ почали “тріщати ” про те, що вона крутить роман з успішним телеведучим Андрієм Доманським. Як пізніше зізналися ведучі, це дійсно роман. Навіть дитина з’явилася. Однак в 2010 році пара зрозуміла, що далі їм не по дорозі. З тих пір Лідія Таран приховує своє особисте життя, але відомо, що зараз вона незаміжня.

Олена-Христина Лебедь

Олена-Христина Лебідь з чоловіком

Відома телеведуча і “аферистка ” з Нового каналу крутить роман з депутатом Розенко. Поки невідомо, покликав він її під вінець, але вона всім каже про свій статус “нареченої “.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька з екс-чоловіком

Соломія Вітвіцька зараз офіційно в розлученні. З її чоловіком – режисером Владом Кочетковим – вони прожили разом 8 років. Розлучення уклали восени 2020 року, а в січні 2021 офіційно про це оголосили.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Телеведуча з каналу “Україна ” Лілія Ребрик заміжня за своїм екс-партнером з проекту “Танці з зірками “, хореографом Андрієм Диким. У них ростуть дочки Діана і Поліна.

Алла Мазур

Можливий чоловік Алли Мазур

Найвідоміша українська телеведуча вже 12 років виховує свого сина Артема, але ось про батька дитини Алла Мазур розповідати не любить.

“Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто “, – розповідала якось Алла. З тих пір публіка так і не дізналася, з ким перебуває у шлюбі головна ведуча телеканалу 1 + 1.