Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову навіть незважаючи на те, що народила її інша жінка? (Відео)

Алла Борисівна Пугачова - офіційно мати трьох дітей. Двох дочок - Христини та Лізи, і сина Гаррі. Однак Лізу і Гаррі народила НЕ Алла, а сурогатна мати.

Фанати і наближені до сім’ї люди відзначають, що з усієї родини тільки маленька Ліза має вражаючі подібності зі своєю зірковою мамою.

Якщо поглянути на Фото Алли Борисівни в самому дитинстві і юності, можна побачити, що нинішня її копія Ліза успадкувала від мами очі, її таке ж чисте і глибокий погляд.

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

Фото маленької Алли Пугачової

Фото маленької Лізи Галкіної

Вона також посміхається, показуючи акуратні передні зубки, і у неї такі ж рідке волосся. Якщо придивитися, навіть вуха в дитинстві у Алли і у Лізи однаково трохи стирчали.

Ліза Галкіна пішла колядувати
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна снідає тостом без нічого
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Якщо поглянути на знімок дочки Алли і Максима, де дівчинка трохи старший, то можна легко зробити висновок – чим старше стає Ліза, тим більше вона стає схожою на свою зоряну матір. Змінюються і риси обличчя, і його овал, і вираз – вона просто все більше і більше копіює Примадонну.

Навіть зачіски у них на деяких фото дуже схожі.

Така схожість вельми зрозуміла – Алла її мати. Нехай дівчинку виносила і народила сурогатна мати, донором яйцеклітини була саме Пугачова.

А як ви вважаєте, чи дійсно Ліза Галкіна дуже схожа на маму Аллу, або справа просто в фотографіях?