У мережі організували музичний конкурс Карантинобачення

Представник на Євробачення від Росії рейв-група Little Big після скасування конкурсу запустила своє альтернативне музичне змагання Карантінобачення.

Євробачення 2020 повинно було стати переможним для Росії в 2020 році — у цьому були впевнені як і шанувальники представника від країни, групи Little Big, так і самого конкурсу.

Відео на їхню пісню “UNO ” менше, ніж за місяць, набрало на офіційному каналі Євробачення в YouTube 64 мільйони переглядів, тим самим зайнявши друге місце серед найпопулярніших відеокліпів на каналі в цілому.

Little Big славляться не тільки своїми піснями, а й ексцентричними відеокліпами, незвичайними концертними шоу і яскравими образами своїх учасників. Тому скасування Євробачення спонукало музикантів на нові ідеї. Так 1 квітня на своїх офіційних сторінках у мережі Instagram учасники гурту оголосили про початок нового конкурсу, альтернативі Євробачення, — Карантинобачення.

Суть змагання залишилася незмінна — музика. Але стати учасником може будь-хто охочий. Все, що потрібно — придумати свою пісню на будь-яку тематику, але краще про режим карантину і самоізоляції, зняти невеликий відеоролик, тривалістю в 1 хвилину і поділитися своєю роботою на своїй сторінці в Instagram.

Першими свої роботи продемонстрували самі учасники групи Little Big — вокалістка Соня Таюрська та фронтмен Ілля Прусікін.

Зараз Карантинобачення стало справжнім рухом у соціальних мережах. До конкурсу доєдналися багато друзів-музикантів організаторів: реп-група “Хлеб “, співачка Йолка та багато інших.

Головна суть Карантинобачення — посміятися і трохи відволіктися від загальної стресової ситуації у світі, викликаної пандемією і кризою.

Обращение с новостью о запуске Карантиновидения
Звернення з новиною про запуск Карантіновіденія

Брати участь у конкурсі може будь-хто — навіть ви разом з рідними або друзями. Група Little Big закликає не нудьгувати в 4 стінах в самоізоляції, а стати частиною міжнародної творчості. Напевно, вони дійсно стали переможцями Євробачення цього року, адже їхню любов до музики точно складно не помітити.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.