Скільки дітей у Аліни Кабаєвої? Інформація ЗМІ і припущення екстрасенсів

Сама Утяшева згадує, що Аліна Кабаєва ніколи не забуває про свою подругу. Коли Ляйсан виходила заміж, то Аліна привітала її.

Аліна Кабаєва, стала олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики 2004 рік (Афіни, Греція).

За припущеннями ЗМІ у неї зв’язок з президентом Російської Федерації. Офіційної інформації дуже мало. І найголовніше, що після того, як Аліна Кабаєва народила двійню, вона пропала з поля зору не тільки ЗМІ, а й громадськості.

Також Аліна практично не спілкується з близькими та друзями. Зважаючи на відсутність інформації про її життя і місце знаходження, деякі екстрасенси припустили, що у неї може бути 4 або 5 дітей. Як кажуть екстрасенси, Аліна Кабаєва не виходить до громадськості з того місця де живе.

У Аліни Кабаєвої є давня подруга Ляйсан Утяшева. Аліна іноді приїжджає на могилу її матері.
Сама Ляйсан Аліна практично не дзвонить їй, а якщо це і буває, то дуже рідко. З близькими подругами Аліна Кабаєва, також не спілкується. Якщо проаналізувати спілкування Аліни Кабаєвої, то ЗМІ зробили висновок, що крім Ляйсан, Аліна нікому не дзвонить.

Аліна Кабаєва

Сама Утяшева згадує, що Аліна Кабаєва ніколи не забуває про свою подругу. Коли Ляйсан виходила заміж, то Аліна привітала її. Також, коли народилися в Утяшевой діти, Аліна не забула її привітати.

Було неодноразово помічено, що Аліна Кабаєва приходила на могилу мами Ляйсан і залишає там квіти з написом: “З любов’ю, від Аліни”. Прокоментувати ці дії Аліни Кабаєвої Утяшева не змогла. Сама Ляйсан сказала, що у неї є можливість передзвонити подрузі, проте вона не хоче зловживати їхньою дружбою.

“Якщо людина вирішила вести закриту від очей суспільства життя, потрібно поважати цей його вибір”, – розповіла Ляйсан.
Коли у 2019 році в Аліни Кабаєвої народилася двійня, ЗМІ припустили, що їх татом міг бути президент Росії.