Лорак, Стоцька, Єфремова та інші жінки, з яким Філіпу Кіркорову приписували роман: не Аллою єдиної

Зараз Філіпу Кіркорову 53 роки, і його сміливо можна назвати, який досяг всіх можливих висот у шоу-бізнесі, але поки не в особистому житті.

Втім, все своє життя поп-король був оточений різними жінками.

Безумовно, головною жінкою його серця була і залишається його екс-дружина Алла Борисівна Пугачова, з якою він прожив довгих 11 років – з 1994 р до 2005 р

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Після цього був гучний і несподіваний розлучення. Філіп залишився один, але коли обзавівся своїми двійнятами, в знак поваги до колишньої дружини, в знак своєї любові і пам’яті до тих відносин, назвав дочку подвійним ім’ям – Алла – в честь Пугачової, і Вікторія – на честь мами.

Але не можна сказати, що всі ці роки він був самотнім. Навколо епатажного і дуже багатого поп-короля весь час крутилися різні жінки. У цій статті ми розповімо вам про топ п’яти жінок Філіпа Бедросовича, яких він старанно приховував від очей публіки.

А якщо цікаво, то дивіться ще й наше відео про п’ять жінок поп-короля.

Анастасія Стоцька

Анастасія Стоцька зізналася, від кого її син. Такого повороту не чекав навіть Філіп Кіркоров

Це, мабуть, найзагадковіша жінка, яка коли-небудь була поруч з Філіпом Бедросовичем. З неї ми почнемо нашу розповідь із зрозумілих причин – саме рудоволоса молода бестія за деякою інформацією могла бути причиною розлучення Філіпа Бедросовича і його дружини Алли Борисівни.

Анастасія і Філіп познайомилися на початку нульових. Завдяки поп-королю починаюча співачка потрапила на кастинг в мюзикл “Чикаго “. На репетиціях постановки Кіркоров став продюсером і вчителем Стоцької. Разом вони взяли гран-прі фестивалю «Нова Хвиля-2003», а також взяли участь у відбіркових етапах конкурсу «Євробачення-2005».

І в кулуарах шоу-бізнесу, і люди, далекі від цієї сфери бурхливо обговорювали можливий роман між продюсером і його підопічної. Самі Філіп і Анастасія довго утримувалися від коментарів.

Коли стало відомо про те, що Філіп Кіркоров і Алла Борисівна розходяться, публіка тут же вибухнула від звинувачень в бік Анастасії Стоцької – мовляв, саме вона стала третьою зайвою в союзі двох зірок, і привернула Філіпа на сторону.

Самі артисти, звісно, не брались коментувати цю ситуацію.

Єфремова

Наталія Єфремова

Наталія Єфремова в життя Філіпа займає нішу не тільки близької подруги, а й можливої матері його дітей. І такі заяви, які пишуть в ЗМІ вже не перший місяць, зовсім не безпідставні.

Так, в 2015 році на телебаченні вийшла програма, присвячена дітям Філіпа Кіркорова. Після неї громадськість обговорювала не тільки спадкоємців співака, але і невідому на той момент жінку, яку Алла-Вікторія кличе “мамою Наталею “.

Через деякий з’ясувалося, що мамою діти Кіркорова називають свою хресну і близьку подругу батька Наталю Єфремову. Співак і бізнесвумен знайомі більше десяти років, а зустрілися в одному з московських бутиків, де Наталя на той момент працювала.

Єфремова цурається уваги засобів масової інформації, тому відомо про неї мало, і інтерв’ю вона не дає.

Подейкують, що навіть сам Кіркоров особисто заборонив Наталі коментувати що-небудь про своє життя в пресі. Інакше заборонить бачиться з дітьми Мартіном і Аллою-Вікторією. Якщо це правда, то напрошується думка про те, що Єфремова дійсно має якусь родинний зв’язок з цими дітьми.

За деякими даними, Наталя приймає дуже велику участь в житті дітей і навіть живе разом з ними в заміському будинку Філіпа. Все це, а також вражаюче зовнішню схожість між дочкою і сином Кіркорова і їх хресної дало грунт для домислів про те, що саме вона є їх біологічною матір’ю. По крайней мере, Алли-Вікторії, так як Мартін з’явився на світло через сім місяців після народження сестри.

Олександра Сівкова

Ще одна жінка, яка зіграла важливу роль в житті поп-короля – якась Олександра Сівкова, танцівниця його ж балету.

У 2017 році на програму “Секрет на мільйон ” Філіп Кіркоров нарешті розповів про жінку, яку ЗМІ вже давно називають “гастрольної дружиною ” артиста. Якийсь час в пресі навіть серйозно обговорювали можливий роман між Філіпом і танцівницею Олександрою Сівковою.

Він сказав, що їх пов’язує лише дружба, і назвав танцівницю свого балету розумною, начитаною.

Сівкову можна побачити в кліпі артиста на пісню “Химера ” – деякі сцени з їх участю вийшли вже дуже ефектними і навіть відвертими.

Олександра Сівкова теж коментувала свої відносини з Філіпом – сказала, що вона любить його, і бачить в ньому того чоловіка, за яким хочеться йти.

Марія Шатланова

Марія Шатланова – жінка, яка не просто так знаходиться в числі перших симпатій Філіпа Кіркорова. Марія Шатланова – дівчина, яка деякий час відповідала за бек-вокал і подтанцовку в команді Філіпа. Про відносини Шатлановой і Кіркорова відомо небагато, але джерела сходяться в одному – ця жінка значила для нього багато. Кіркоров називав її своєю дружиною, проте були їхні стосунки офіційно зареєстровані насправді, залишається загадкою.

Ані Лорак

Ані Лорак

З Ані Лорак Філіпа Кіркорова пов’язує багаторічна дружба, яка, звичайно, не обійшлася без чуток про роман. Артисти дійсно дуже близькі: вони разом з’являються на світських заходах, виступають, знімають кліпи і дружать сім’ями.

Втім, домисли про романтичні почуття виросли не на порожньому місці. У 2015 році Лорак зізналася журналістам, що Кіркоров був у неї закоханий. Іскри літали під час зйомок кліпу на пісню «Ілюзія».

Лорак підкреслює, що ця глава їхніх стосунків з Кіркоровим давно закрита, а на зміну скороминущим іскрам прийшли міцні дружні стосунки. Саме йому Ані довірила роль хрещеного батька своєї дочки.

Всі сімейні свята і однієї, і іншої сім’ї вони проводять спільно. Це можна зрозуміти по Інстаграм-акаунтів зірок, і у кожного з них вже свої відносини.