Дочка Олі Полякової Маша випустила свій перший кліп – зростає конкуренція мамі: “Плаче дівчина”

Юна неповнолітня дочка Олі Полякової Маша з ранніх років займається музикою. Зоряна мама зовсім не проти такого захоплення дочки.

Оля Полякова не раз говорила, що дочка у всьому підтримує, і готова надати їй професійну допомогу. Як відомо, Маша Полякова створила свою музичну групу “ШВИ “. Довгий час вони репетирували, збиралися разом, писали ідеї для пісень, і нарешті випустили свою першу напрацювання. Відомо, що в групі є троє музикантів і вокалістка. Вокал взяла на себе якраз юна Маша Полякова.

Новий кліп Маші Полякової та її творчої групи “ШВИ “

“Як вам ципочка в помаранчевому жилеті? “,

– підписали відео на Instagram-сторінці групи “ШВИ “.

Ось як відреагували на даний міні-кліп в коментарях прихильники:

  • маленькі
  • Ви все -ципочкі
  • Кліп – вогонь

Відзначимо, юна Маша Полякова незважаючи на те, що вчиться в школі, продовжує займатися різними сферами творчого життя в пошуках “себе “. Вона виходила і на подіум, вихваляючись своєю підтягнутою фігурою і довгими ногами, і намагалася розкручувати себе як блогер, продаючи місце для реклами у своїй соціальній мережі, і зайнялася вокалом.

Зоряна мама стверджує – конкуренції зовсім не боїться, і готова підтримати дочку в скрутну хвилину. Однак сама забезпечувати її славу не буде – це повинен бути особиста праця дівчинки.

Нагадаємо, нещодавно Маша Полякова відзначила свій день народження. Всі шанувальники і її, і її мами одноголосно відзначають – дівчинка виглядає на порядок старше і солідніше своїх років.

Це можна підтвердити, глянувши на її гарячі і дуже зухвалі знімки в соціальних мережах. Таке на початку кар’єри не дозволяла собі навіть її мама.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.