Анастасія Волочкова в крихітній сукні повисла на коханому чоловікові у всіх на очах: зовсім сором втратила

Епатажна балерина Анастасія Волочкова любить розбурхувати публіку своїми витівками. На цей раз зірка вирішила "познайомити" фанатів з новим бойфрендом.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті збиралася заміж, проте обличчя свого нареченого приховувала, показуючи на кадрах в соцмережах лише окремі частини його тіла — то руку, то спину, то ногу.

З тим таємничим незнайомцем Анастасія кілька разів літала на розкішні курорти в теплих краях, з ним вона проводила весь вільний час, але на початку 2021-го танцівниця оголосила про розставання. Сталося це невдовзі після її 45-го дня народження. Втім, довго страждати від самотності Волочкова не стала і з недавніх пір в її Інстаграмі знову з’явилися фотографії з чоловіком, хоча його обличчя балерина як і раніше не показує.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

На цей раз знаменитість показала фанатам знімки зі святкування дня народження нового кавалера. Так, в кадрі закохані зворушливо обіймаються в присутності гостей. Високий брюнет постав перед камерою в червоному костюмі, а героїня статті одягла для вечірки крихітне блакитне плаття.

“З днем народження, коханий! Це щастя — бути з тобою”, — підписала пост Анастасія.

Нагадаємо, зірка балету жодного разу не була офіційно заміжньою, а її шлюб з батьком єдиної дочки Аріадни, бізнесменом Ігорем Вдовіним, виявився фіктивним. Зараз дівчинка живе з батьком, причому її адресу проживання Волочкова не знає.

За словами артистки, розкривати місце проживання доньці не дозволяють саме Вдовін та його нова пасія, оскільки чоловік заборгував балерині велику суму грошей.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Більше подробиць з особистого та сценічного життя Анастасії дивіться нижче:

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.