Тетяна Литвинова розповіла, чому пішла з “МастерШеф” і чому більше туди не повернеться: “Набридло”

Ресторатор і кондитер Тетяна Литвинова цілих шість років була суддею "МастерШеф", і за цей час вона дуже полюбилася шанувальникам проекту.

У 2013 році Тетяна стала частиною головного кулінарного шоу країни і склала компанію Ектору Хіменесу Браво, а також чинному на той момент експерту Миколі Тищенку.

Вона прийшла на зміну телеведучій Жанні Бадоєвій і з перших же випусків завоювала любов багатьох глядачів, але весною 2019-го Литвинова засмутила фанатів новиною про відхід з шоу після дев’яти сезонів “МастерШеф”, включаючи дитячі та підлітковий сезони:

“Мій контракт з СТБ закінчився, і ми вирішили його не продовжувати. Час йде, умови змінюються, люди і можливості залишаються”.

Микола Тищенко, Тетяна Литвинова та Ектор Хіменес Браво

Довгий час Тетяна не розкривала ніяких подробиць свого рішення завершити кар’єру на СТБ до тих пір, поки не завела YouTube-канал. З огляду на величезний інтерес публіки до теми відходу Литвинової з “МастерШеф”, а також в цілому її особистого життя, вона вирішила запустити рубрику чесних відповідей на найпопулярніші питання шанувальників.

Звичайно, найчастіше у неї запитують, чому вона розпрощалася з роллю експерта в улюбленому багатьма українцями кулінарного шоу, і ось що вона відповіла:

“У мене були складні, дуже складні два останні сезони на “МастерШеф”, і взагалі, потрібно давати дорогу молодим! Потрібно давати можливість реалізовуватися новим обличчям, новим людям, тому що, ну скільки можна? Ну набридло. Ну чесно. Одні і ті ж обличчя, одні і ті ж емоції, одні і ті ж слова, одні і ті ж висловлювання. Нові люди, нова кров — це завжди цікавіше”.

Тетяна Литвинова

Тетяна була рада бути частиною такого масштабного проекту, проте про рішення залишити його в минулому вона не шкодує:

“Я впевнена, що є дуже багато класних експертів, вже народилася їхня індустрія. Я за те, щоб давати дорогу молодим. Життя все одно йде своєю чергою, і воно розставляє пріоритети по-своєму”.