Українка і пакистанець: історія кохання співачки Камалії та мільярдера Захура (Відео)

Напевно ви знаєте приказку "багаті теж плачуть ". Ми часто чуємо її в серіалах або фільмах, і вирішили перевірити на цьому прикладі зірки - так це?

Найбагатша співачка України Камалія може похвалитися короною з конкурсу краси Міс Світу, але і прекрасною сім’єю, над якою вона багато років працює. Співачка Наталя Шмаренкова, саме так звуть Камалію, спростувала стереотипи про те, що багаті теж плачуть.

Камалія

Вона познайомилася з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром в 2003 році, і вже через два місяці він відвіз її на батьківщину і влаштував весілля, про яку не підозрювала навіть сама наречена.

За словами чоловіка-мільярдера, його підкорила зовнішність і голос 26-річної дівчини

Уже на першому побаченні Захур запропонував співачці жити разом і зізнався в почуттях. Такий натиск її серйозно збентежив.
Давши залицяльникові шанс, Камалія не відразу повірила в щирість його почуттів: через велику кількість подарунків їй здавалося, що він її купує.

Однак з часом Камалія зрозуміла – вона дуже любить Захура, це взаємно. І вона подарувала йому ще й двох прекрасних доньок Арабеллу і Мірабелла.

Камалія з чоловіком і доньками

Дорогі подарунки і свій літак

Їх шлюб можна назвати ідеальним, у всякому разі, з боку. А як ви вважаєте, чи не живе чи Камалія в золотій клітці?

Таке припущення нерідко виникало у відданих шанувальників, які ретельно стежать за життям сім’ї.

Камалія нікуди не ходить одна, одягається досить закрито. А натомість Захур її містить і навіть дарує особистий літак. Очевидно, щоб та зайвий раз не з’являлася на публіці.

У всякому разі, правду можуть знати тільки Захур та Камалія, а вони тримають все в найсуворішій таємниці.