Скільки коштують будинки українських зірок: Потап і Настя, Тіна Кароль, Горбунов і Осадча, Монатік

Талант артистів естради завжди трансформується в значні гонорари, тому вони цілком можуть дозволити собі вести розкішний спосіб життя.

Героям нашої сьогоднішньої добірки не звикати жити на широку ногу, адже всі вони влаштувалися в розкішних заміських особняках, які й не снилися простим людям.

Потап и Настя Каменських

Потап и Настя Каменських

Ця подружня пара живе в закритому котеджному містечку “Сонячна долина” в селищі Романків, що під Києвом. Він уже давно став популярним місцем для української еліти, що й не дивно — недалеко від столиці, навколо чисте повітря, поруч є озеро і сосновий ліс.

В ефірі програми “Викриття” на каналі Kyiv LIVE стверджують, що особняк Потапа і Насті стоїть на ділянці в 13,5 соток, а обійшовся він їм в суму близько мільйона доларів (майже 28 млн гривень). Подивитися, як зсередини виглядає їхній будинок, можна тут.

Будинок Потапа і Насті з висоти

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Їх телевізійна сім’я розташувалася майже через паркан від Потапенко з Каменських. Ділянка Горбунова і Осадчої така ж за розміром, як і у кумів (Потап хрестив їх сина Івана), отже, за ціною він їм обійшовся приблизно в ту ж суму.

При цьому на землі Катерини і Юрія, крім хазяйського будинку, стоїть також немаленький гостьовий будиночок. Інтер’єр особняка телеведучих дивіться тут.

Будинок Юрія Горбунова і Каті Осадчої з висоти

На даний момент найдешевший котедж від забудовника в “Сонячній долині” стартує від 455 тисяч доларів (12,67 млн гривень).

Будинки Потапа з Настею і Юрія Горбунова з Катею Осадчою стоять по сусідству

Тіна Кароль

Тіна Кароль

У поп-діви у володінні цілий маєток, який знаходиться в селі Зазим’я неподалік від Києва. Раніше селище з усіх боків було оточене густим лісом, тоді як останнім часом його все більше вирубують під забудову.

Як повідомляє Страна.ua, ділянка Тіни Кароль становить 20 з гаком соток, а площа самого котеджу — близько 350 квадратних метрів. Ось тут дивіться його ближче.

Ділянка Тіни Кароль

На сьогоднішній день котедж по сусідству зі співачкою можна придбати за ціною від трьохсот тисяч доларів і вище (8,3 млн гривень).

Монатік

Діма Монатік

Один з найпопулярніших і відповідно високооплачуваних артистів України Діма Монатік живе в селищі Крюковщина Київської області. Інтер’єр особняка представлений тут.

Будинок Діми Монатика (праворуч)

Такі ж будинки по площі, як у співака, в цьому не найпрестижнішому передмісті зараз виставлені на продаж по 75-100 тисяч доларів (2-2,8 млн гривень).

А якщо хочете дізнатися, де влаштувалися інші українські зірки, дивіться наступне відео: