Куди пропав Валерій Меладзе і чому його вагітна дружина всюди з’являється без нього?

Альбіна Джанабаєва вагітна, і це, безумовно, хороша новина для її шанувальників. Тільки от є дещо, що їх дуже турбує.

Співачка і екс-віагрянка досить часто викладає фотографії зі своїм вже не маленьким животом. А ось її чоловік Валерій Меладзе чомусь не поруч. Шанувальники стривожені – вони вже починають питати в коментарях куди ж пропав зоряний тато?

41-річна Альбіна Джанабаєва і 55-річний Валерій Меладзе виховують двох синів – 17-річного Костянтина і шестирічного Луку

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею

Альбіна вагітна вже третьою дитиною. Тому вона абсолютно точно знає про те, як правильно поводитися з дітьми. Однак дітям все одно потрібно обоє батьків.

Зараз прихильники все рідше стали бачити Меладзе-молодшого і Джанабаєву разом. Фанати навіть почали говорити про їх розбрат або навіть розлучення. Однак самі зірки або їх представники поки конкретної інформації з цього приводу не подавали. Тому публіці залишається тільки здогадуватися з якої ж причини зоряний татко уникає появи разом з коханою дружиною на фотографіях.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

В одному з недавніх інтерв’ю Джанабаєва розповіла, як її діти сприйняли новину про швидку появу на світ малюка.

За словами колишньої учасниці жіночого музичного колективу Костянтина Меладзе “Віа Гра ” Альбіни, хлопчиків вагітність мами дуже порадувала. Особливо багато емоцій майбутня дитина викликав у маленького сина Луки.

“Лука зараз в тому віці, коли діти мріють про поповнення в родині, тому для нього це була дуже радісна подія “, – поділилася знаменитість.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Що стосується Костянтина, хлопчик бачить в народженні ще одного брата чи сестри в першу чергу додаткову відповідальність. Стать дитини телезірка поки що приховує. Однак фанати сподіваються, що скоро вона проведе гендер-вечірку і оголосив стать майбутньої спадкоємця або спадкоємиці Валерія Меладзе.