“Звездовоз ” за 3 мільйони гривень: на чому їздить Суперблондинка Оля Полякова

В автомобілі Олі Полякової можна не тільки покататися, але і відпочити.

Суперблондинка Оля Полякова не звикла на собі економити. Артистка любить не тільки розкіш, а й комфорт. Саме на комфорт Полякова робила акцент, коли вибирала автомобіль. У 2015 році артистка придбала автомобіль Chevrolet Explorer, вартістю більше 100 000 доларів.

Автомобіль Олі Полякової

У ньому співачка може не тільки дістатися до потрібного місця, а й відпочити. Замість сидінь там шкіряні крісла, які трансформуються в повноцінне двоспальне ліжко. Внутрішнє оздоблення з дерева, а на вікнах шторки. У машині суперблондинки між пасажиром і водієм перегородка, а в стелі – панорамний люк, повідомляє KYIV.LIVE. Сама Полякова називає свій автомобіль “звездовозом”.

Машина Полякової всередині – сидіння трансформуються в ліжко

Нагадаємо, раніше Оля Полякова похвалилася розкішним особняком після дорогого ремонту. Співачка закінчила будівництво веранди.

Будиночок для відпочинку Олі Полякової

Особняк розташований на дуже великій території з озером, на якому побудований пірс, є басейн, стайні, ферма з козами. Під будинком є льох площею понад 100 кв.м, там Оля витримує свої сири з козячого молока, які робить сама. Крім того, на ділянці є справжня лазня.

Будинок Олі Полякової

Незважаючи на сильну зайнятість, зйомки і концерти, Оля Полякова встигає бути відмінною господинею. Артистка часто ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, на яких вона готує, займається садівництвом і вирощуванням овочів.