Модель, телеведуча і паломниця: чого ви не знали про ведучу Оксану Марченко?

Раніше Оксана Марченко асоціювалася зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком, і тим, що вона була ведучою проекту "Х-Фактор".

Однак нещодавно вона запустила новий проект “Прочанка “, і тепер її стали так називати. Даний проект – це автобіографічний Ютуб-серіал, де Оксана розповідає про релігію в її житті, і буває в різних лаврах, монастирях, церквах і молитовних будинках. Вона показує історії людей через призму релігії.

У цій статті ми розповімо вам кілька фактів про Оксану Марченко, про які ви не знали.

Загальна біографія Оксани Марченко

Оксана Марченко

Народилася Оксана 28 квітня 1973 селищі Чабани під Києвом у звичайній родині медичного устаткування. Для батьків це був другий шлюб, тому дівчинка має ще двох зведених сестер, а також молодшого брата.

Щоб допомагати мамі доглядати за братиком їй довелося залишити навчання в медучилищі, а заодно і свою дитячу мрію – стати лікарем-хірургом.

Оксана Марченко

Однак саме перша робота в культурному напрямі визначила долю Оксани. Як пише Вікіпедія, в 1995 майбутня зірка закінчила історичний факультет Педагогічного університету імені Миколи Драгоманова. Ще навчаючись в 1992 вона отримала свою першу роботу, яка і визначила його долю. Оксана виграла конкурс непрофесійних провідних і в 19 років стала обличчям телеканалів “ЮТАР ” і “УТ-1 “.

З 2007 року Марченко стала автором і ведучою проекту “Шоу Оксани Марченко”

Оксана Марченко

Потім була провідною проектів “Україна має талант ” (2009-2014) і “Х-фактор ” (2010-2017).

Особисте життя вічно усміхненої телезірки

У 2003 Оксана Марченко вийшла заміж за Віктора Медведчука, з яким вона познайомилася в 1999, коли вела урочисту церемонію премії “Людина року “. У пари є 16-річна дочка Дарина. Її хрестив Володимир Путін. Саме тому Марченко – кума президента Росії.

Оксана Марченко

Також Марченко, незважаючи на те, що вона досить апетитна і висока, в кінці 2018 Оксана в якості моделі знялася для книги Доменіко Дольче “Queens Alta moda di Dolce & Gabbana “.