У Мережі показали нового коханого Наталі Могилевської, з яким вона живе в еко-будинку на березі Дніпра

Наталя Могилевська вирішила тимчасово переїхати з квартири в центрі Києва в невеликий будиночок на березі Дніпра і не одна, а з новим коханим.

Папарацці програми “Викриття” на каналі KYIV.LIVE. дізналися про нові стосунки зірки і зняли романтичну прогулянку закоханих на березі Дніпра.

Нещодавно стало відомо, що Наталя Могилевська переїхала зі своєї квартири в центрі Києва в невеликий дерев’яний будиночок на березі річки Дніпро. Повідомляється, що співачка орендувала будиночок і має намір провести там все літо.

Папарацці зняли співачку на терасі її будинку. Там Наталя снідала і говорила з кимось по телефону. Також співачку зняли, коли вона вигулювала свою собаку біля будинку.

Наталя Могилевська на терасі будинку
Наталя Могилевська на терасі будинку

Але як з’ясувалося, живе Наташа там не як така, а з новим коханим. Статний незнайомець, чоловік середніх років, супроводжував співачку на прогулянці з її собакою, повідомляє Kyiv.Live.

Н
Наталя Могилевська з новим обранцем

Варто зазначити, що вже давно ходять чутки про роман Наталки Могилевської з відомим мільйонером Олегом Рижовим. Вперше разом вони з’явилися на закриті київської тижні моди. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і мільйонер Олег Рижов

Пізніше їх зняли разом в супермаркеті, де вони, тримаючись за руки, купують продукти. Однак останнім часом співачка перестала публікувати спільні фото і відео з Олегом. Ймовірно Наталія знайшла нового коханого.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.