У Мережі показали нового коханого Наталі Могилевської, з яким вона живе в еко-будинку на березі Дніпра

Наталя Могилевська вирішила тимчасово переїхати з квартири в центрі Києва в невеликий будиночок на березі Дніпра і не одна, а з новим коханим.

Папарацці програми “Викриття” на каналі KYIV.LIVE. дізналися про нові стосунки зірки і зняли романтичну прогулянку закоханих на березі Дніпра.

Нещодавно стало відомо, що Наталя Могилевська переїхала зі своєї квартири в центрі Києва в невеликий дерев’яний будиночок на березі річки Дніпро. Повідомляється, що співачка орендувала будиночок і має намір провести там все літо.

Папарацці зняли співачку на терасі її будинку. Там Наталя снідала і говорила з кимось по телефону. Також співачку зняли, коли вона вигулювала свою собаку біля будинку.

Наталя Могилевська на терасі будинку

Але як з’ясувалося, живе Наташа там не як така, а з новим коханим. Статний незнайомець, чоловік середніх років, супроводжував співачку на прогулянці з її собакою, повідомляє Kyiv.Live.

Наталя Могилевська з новим обранцем

Варто зазначити, що вже давно ходять чутки про роман Наталки Могилевської з відомим мільйонером Олегом Рижовим. Вперше разом вони з’явилися на закриті київської тижні моди. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Наталя Могилевська і мільйонер Олег Рижов

Пізніше їх зняли разом в супермаркеті, де вони, тримаючись за руки, купують продукти. Однак останнім часом співачка перестала публікувати спільні фото і відео з Олегом. Ймовірно Наталія знайшла нового коханого.