(Відео) Як Ліза, Гаррі і Максим Галкін привітали Аллу Пугачову з днем народження: Примадонні виповнилося 72

Сьогодні, 15 квітня 2021-го, Аллі Пугачовій виповнилось 72 роки. Звичайно ж, коханий чоловік та діти влаштували іменинниці по-справжньому святковий ранок.

У такий важливий день на Примадонну чекав сюрприз у вигляді привітань від двійнят Лізи та Гаррі, святкового торта зі свічками, безліччю квітів, саморобних листівок і навіть власним портретом. Оператором всього, що відбувається виступив Максим.

Як тільки Алла Борисівна увійшла до вітальні, дочка з сином задарували її подарунками, запропонували загадати бажання, загасивши свічки, і почали читати вітальні вірші.

Першим ініціативу на себе взяв Гаррі. По ходу читання він трохи затнувся, але не розгубився:

“Хочу я, чтобы жила ты без печали на свете очень много долгих лет. Чтобы дни твои светлей и ярче стали, чтобы не встречалось больше бед. Мамуля, я с любовью поздравляю сегодня с днем рождения тебя. Твой сын, я счастья для тебя желаю, за все что есть, благодарю тебя”.

День народження Алли Пугачової, привітання Гаррі
День народження Алли Пугачової, привітання Гаррі

Наступною в бій вступила Ліза, вона як завжди була артистична:

“Каждый цветочек по-своему хорош. Два одинаковых вряд ли найдешь. Лилия, роза, нарциссы, тюльпаны, в каждом своя красота и свой шарм. То же о девочках можно сказать, можно принцессой любую назвать. Неповторимость есть и в тебе — такую как ты не найдешь на земле. Звездочки ясные — это глаза, солнечный лучик — улыбка твоя. Глаз от тебя не могу оторвать, счастья большого хочу пожелать!”.

День народження Алли Пугачової, привітання Лізи
День народження Алли Пугачової, привітання Лізи

Після всього цього Гаррі і Максим заінтригували іменинницю, сказавши, що у них для неї є особливий сюрприз, який вона отримає ввечері, коли зберуться гості. А в якості сніданку помічниця на кухні приготувала для Алли Борисівни улюблені шкідливі пиріжки з дитинства.

День народження Алли Пугачової
День народження Алли Пугачової

Під опублікованим відео в Інстаграмі Галкіна зі зворушливим підписом: “Алла, з днем народження, кохана!”, коментатори теж почали вітати Примадонну, бажаючи їй здоров’я і довгих років життя, а також в черговий раз засипали їх сім’ю безліччю компліментів.

Більше цікавого про особисте життя Пугачової дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.