Оля Полякова втретє за 4 місяці вирушила відпочивати за кордон: кожен місяць новий курорт

Суперблондинка Оля Полякова не звикла на собі економити. Співачка вже втретє за цей рік відправляється відпочивати за кордон.

У січні на зимові канікули Оля Полякова з дочками вирушила відпочивати на райський острів Мальдіви. Пізніше до них приєднався і її чоловік Вадим. Там артистка провела близько двох тижнів і навіть відсвяткувала свій 37-й день народження. Святкування проходило на березі океану в колі сім’ї за розкішним столом з лобстерами і шампанським.

Оля Полякова на Мальдівах

У березні Суперблондинка вирушила на відпочинок вже на інший відомий курорт – в Єгипет. Співачка приїхала туди не тільки відпочивати, але й вирішила бути присутньою на відкритті нового 4-зіркового готелю. До слова, на відкриття готелю приїхало дуже багато українських знаменитостей, серед яких Дмитро Монатік, Ірина Білик, Леся Никитюк та інші.

Оля Полякова поділилася пляжними знімками з Єгипту

Сьогодні, 18 квітня, стало відомо, що Оля Полякова вирішила знову відправитися на відпочинок. Цього разу артистка разом з дочками вирушила до Туреччини. Про це стало відомо з Інстаграм-блогу Полякової. Співачка зняла на відео, як вона з дочками Машею та Алісою їдуть в аеропорт.

Оля Полякова на шляху в аеропорт: скріншот Інстаграм-сторіз

“Ну що дівчата, наша подорож починається. Марусечка, Алюсічка і Олюсічка летять до Туреччини! “, – сказала Полякова в відео.

Цікаво, що ще пару місяців назад Полякова скаржилася на безгрошів’я через карантин і на те, що творчим колективам нічим платити гроші. Навіть виходила на мітинг під Київської Міської Ради, проте через деякий час полетіла на дорогий курорт на Мальдівах, і припинила вимагати від влади гроші.