Колишня хатня робітниця Пугачової розповіла про роботу у артистки: “Я жила в золотій клітці “

Колишня хатня робітниця Алли Пугачової і Філіпа Кіркорова розповіла про життя, яке їй забезпечували артисти.

Людмила Дороднова все життя працювала хатньою робітницею у знаменитостей. Зараз, коли жінка пішла на пенсію, вона дала інтерв’ю, в якому згадала про роботу на Примадонну Аллу Пугачову і поп-короля естради Філіпа Кіркорова, передає “7 Днів “ .

Про роботу з Пугачовою і Кіркоровим у Дороднової залишилися тільки хороші спогади. Жінка розповіла, що працювала у Пугачової 27 років. Ці роки Людмила називає щасливими, адже артистка її ніколи не ображала.

“У Алли я отримувала все сповна. Це перша людина, у якого я жила як у Христа за пазухою. Вона нескінченно добра і зовсім не пафосна, незважаючи на те, що справжня зірка. Я жила в золотій клітці. Але з неї треба іноді вилітати, спускатися на землю. Ось я і спустилася “, – поділилася жінка.

Колишня хатня робітниця Пугачової
Колишня хатня робітниця Пугачової Людмила Дороднова

Зараз Дороднова майже не спілкується з зоряними роботодавцями, однак пам’ятає, що завжди може звернутися до них за будь-якою допомогою.

Людмила Дороднова зізналася, що дуже непогано заробляла. На зарплату домробітниці жінка купила однокімнатну квартиру зробила в ній хороший ремонт. Також Філіп Кіркоров, у якого вона працювала останні роки, видав їй щедру допомогу і пообіцяв допомагати, якщо буде потрібно.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.