Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова вже вибрала коляску для дитини: ціна багатьох здивувала

Концертний директор і дружина українського артиста Віктора Павліка готується подарувати йому четверту дитину. Для Каті це буде первісток.

Саме тому вона з величезним інтересом і відповідальністю ставиться до того, щоб облаштувати дитячу кімнату і заздалегідь купити всі речі. З огляду на те, що зараз в українській столиці жорсткий локдаун, купити речі для дітей проблематично. Доводиться замовляти все через інтернет, а якщо ви раніше ніколи цього не робили, то подвійно складніше знайти необхідний товар.

Однак Катерина Репяхова знайшла за відгуками і коляску, і ліжечко

У Інстаграм-історії дружина українського музиканта розповіла, що планує придбати коляску фірми Анекс сірого кольору, так як користуватися їй в основному буде в теплу пору року. Вона прикріпила фото цієї коляски.

Катерина Репяхова вибрала для дитини коляску за 16 999 грн

Ми знайшли цю модель в мережі. Називається вона “Anex m / type “. Продається як в офіційному дилерському представництві компанії, так і в дитячих магазинах. Її вартість починається від 16 999 грн, в залежності від комплектації та місця продажу.

Дорого це чи дешево – кожен судить сам для себе.

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова придбала машину Toyota Rav4. У неї був Смарт, проте коли дружина Віктора Павлика дізналася про прийдешнє поповнення, зрозуміла, що в маленькій машині буде дуже важко возити і себе, і дитину, і маму, а може бути ще й няню. Потім Віктор з дружиною вирушили до Єгипту, а ще через пару тижнів вона з мамою ще раз полетіла на відпочинок до Туреччини. Ось така у Катерини Репяховой насичена вагітність.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці