Куди пропала Таюне і чому Олег Винник все частіше виходить у світ з іншими красунями: є що приховувати

Відомий український артист Олег Винник все частіше з'являється на публіці з різними красунями, і все рідше в їх числі опиняється його передбачувана дружина Таюне.

Своє особисте життя Олег Винник тримає під сімома замками. Скільки б інтерв’ю він не давав, хто б не намагався випитати ім’я дами серця виконавця, він завжди відповідає однаково — виставляти напоказ дружин, дітей і коханок не збирається. За словами співака, родина — єдине святе, що залишилося в його житті, тому впускати в це публіку він не має наміру.

Втім, деякі висловлювання Олега прямо натякають, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Одного разу в програмі “Hard з Влащенко” на телеканалі Zik артист розповів, що кохана жінка — це та людина, без якої не було б і його самого:

“Вона, до речі, у мене теж дуже талановита”, — сказав Винник.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Незважаючи на те що публіка впевнена в цій теорії, Таюне і Олегу вдається ховатися від настирливих папарацці і не потрапляти разом на камери поза сценою.

Більш того, останнім часом в соціальних мережах співак все частіше публікує фото з іншими виконавцями, як відомими, так і не дуже. Пов’язано це з тим, що нещодавно він сидів у кріслі зіркового детектива в шоу “Маска” разом з Олею Поляковою і Настею Каменських, а зараз знаменитість є одним з наставників 11 сезону “Голосу країни”.

Олег Винник, Настя Каменських і Оля Полякова
Олег Винник, Настя Каменських і Оля Поляков

Там його оточують Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Катя Осадча, а також чарівні і талановиті учасниці команди Винника.

Наставники 11 сезону Голосу країни
Наставники 11 сезону Голосу країни
Олег Винник на сцені Голосу країни з учасниками своєї команди
Олег Винник на сцені Голосу країни з учасниками своєї команди

Що стосується самої Таюне, то її остання публікація в Інстаграм датована 6 січня. Цілком ймовірно, що тим самим вона намагається зберегти таємницю про сім’ю з Олегом, яку шанувальники так і норовлять розгадати.

Скріншот з Інстаграма Таюне
Скріншот з Інстаграма Таюне

Втім, Виннику приписували романи і з іншими жінками. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.