8-річний син Шепелєва від Жанни Фріске досі не справляється в туалеті без допомоги тата: “Трохи ніяково”

Відомий російський шоумен Дмитро Шепелєв розповів про те, яким зростає його син Платон від покійної співачки Жанни Фріске.

Зовсім недавно Шепелєв знову став батьком — у нього народився ще один син, якому дали незвичайне ім’я Тихон. Дитину зірці подарувала його нова обраниця — дизайнер Катерина Тулупова.

Пара давно живе разом і збирається одружитися, при цьому Дмитра вже цілком можна назвати багатодітним батьком, оскільки до дочки своєї коханої Лади він відноситься, як до рідної.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Саме вони з Платоном звели батьків завдяки тому, що ходили в один дитячий садок. Дітлахи легко знайшли спільну мову, вони ровесники і зараз їм по 8 років.

Лада і Платон

За словами Шепелєва, діти хочуть скоріше стати дорослими, особливо з появою маленького члена сім’ї. Так, у себе в Інстаграмі шоумен опублікував нове фото, на якому він позує, сидячи в кріслі і широко посміхаючись, а в підписі поділився емоціями від дорослішання спадкоємців:

Лада, наприклад, мріє подорослішати, щоб закриватися від усіх у своїй кімнаті. Крихітка говорить батькам, що скоро у неї буде велика клямка і вона буде “маленькою дівчинкою з великою клямкою”:

“Мені дуже смішно і трохи ніяково. Смішно вони дорослішають, звичайно. Іноді не зрозумієш, дорослі вони вже чи ще діти. Ось Платон:

— Ого! Пап! Дивись які с*ськи!

І через секунду:

— Пап, витри мені п*пу.

Ну от як?”, — дивується Дмитро.

Багато коментаторів погодилися з подивом шоумена і підтримали його, проте деякі вважають, що син вже занадто дорослий для того, щоб не давати собі раду в туалеті без допомоги тата. Втім, скільки людей, стільки й думок.