Головні скандали Валерія Меладзе: подвійне життя з коханкою і облік в міліції (Відео)

Валерій Меладзе - відомий співак з хорошою репутацією. Однак є в його житті так звані "скелети в шафі ", про які на публіку говорити не прийнято.

Ми вирішили пригадати їх, і розповісти вам – відданим шанувальникам його творчості.

малолітня пустощі

Валерій Меладзе

Валерія, який ще в підлітковому віці потрапив в неприємну ситуацію. У рідному місті Батумі Валеріан, а саме таке у нього справжнє ім’я, колись пробрався з друзями на територію покинутого заводу. Тоді хлопчик навчався в шостому класі. Він зняв зі старого трактора кілька деталей, як пізніше зізнався, хотів зібрати омметр. За це Валерія і його друзів поставили на облік в міліції. Даний факт з біографії співака сплив, коли той вже був популярним. Журналісти і злословнікі рознесли його по мережі, мовляв, Меладзе-молодший мав проблеми з законом. Хоча сам артист згадує це як нешкідливу дитячу витівку.

Подвійне життя і зрада

Валерій Меладзе

Також в біографії Валерія є великий скандал, пов’язаний з його особистої сферою. Як виявилося, він вів подвійне життя.

У 1989-му він одружився на інститутській подрузі Ірині, яка народила йому трьох дочок, при цьому всі роки Валерій в інтерв’ю хвалив її за стійкість характеру і взагалі розповідав направо і наліво, як він щасливий. Але потім щось явно пішло не так: з’явилися чутки про його інтригах з солістами колись популярної групи Віа Гра.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Валерій дуже рідко з’являвся вдома, і Ірина стала підозрювати його в зрадах. Якось вона навіть з’явилася на знімальному майданчику кліпу Меладзе та ВІА Гри і влаштувала скандал: надто вже у відвертих позах поставали Валерій і Анна Седокова. Тоді, за наполяганням Ірини, все двозначні сцени з кліпу вирізали.

А потім і зовсім з’ясувалося, що у співака є позашлюбний син від коханки. У 2009-му Меладзе повідомив, що більше з дружиною не живе, пізніше подав на розлучення. Підступною спокусницею виявилася бек-вокалістка Альбіна Джанабаєва. Зараз Валерій та Альбіна досі разом. Сім’я стала багатодітною – вони виховують двох синів – Костянтина і Луку, а в 2021 році раптово у пари народилася дочка, яку назвали Агата.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею

Про те, як Валерій Меладзе нібито підняв руку на журналістку, і чи правда, що він хвалився зайвою розкішшю – дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.