“Тепер тобі 70”: команда з “Ліги сміху” зняла кавер-пародію на пісню Володимира Дантеса

Як відомо, коли нинішньому чоловікові Наді Дорофєєвої було 20 років, він випустив хитовую пісню "Мені вже двадцять!".

Слова про те, що “мені пора одружитися”, потім ще довго наспівувала вся країна. Прем’єра композиції відбулася ще в ті роки, коли Дантес отримав величезну славу на проекті “Фабрика зірок”, куди прийшов за квитком на велику сцену.

Через 10 років, коли Володимир вже був одружений, а також після величезної паузи в сольній кар’єрі, він вирішив випустити продовження своєї “історії”. Композиція отримала назву “Тепер тобі 30”. Її оцінили всі нинішні і колишні прихильники Володимира Дантеса, а в коментарях масово писали, що вона дуже життєва і правдоподібна.

Ось що в коментарях під відеороботи “Тепер тобі 30” на відеохостингу Ютуб пишуть шанувальники:

  • Нарешті ти не безробітний! Дивлюся кліп вп’яте, круто !!
  • Вова пора назад на сцену. Вийди з тіні.
  • Як мінімум у Дантеса все добре з внутрішнім світом, душевненько так. Мені теж 30, актуально однак) Хороший такий позитивний хлопець)
  • Ми вже в очікуванні пісні “Мені всього 40 ”
  • Як все-таки деякі чоловіки стають з віком тільки краще: йде гарненька, залишається харизма
  • Дантес, ти не маєш права приховувати свій талант. Весь світ любить тебе. Зійди вже на вершину. Дай вогню!

Ось що Володимир Дантес відповів своїм фоловерів:

“Я прочитав всі коментарі і просто в шоці !!! ААААААА !!! Дякую всім !!!! Мені дуже приємно все читати, майже немає Хейта. Мені так хочеться побачити 1 000 000 переглядів на своєму кліпі … Ніколи такої цифри під своєю роботою не бачив))) це реально !!!”.

Нещодавно команда “Ветерани космічних військ” на програмі “Ліга сміху”, де Дантес є суддею, записала пародію, яку назвала “Тепер тобі 70”. Варто відзначити, що вона вийшла дуже смішний і правдоподібною. Зі сміху плакав весь зал!

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.