Без фонограми і обробки: як звучить реальний голос Віри Брежнєвої

Багато слухачів сумніваються в вокальних даних екс-віагрянки Віри Брежнєвої. Як же насправді звучить голос співачки без обробки?

Віра Брежнєва у багатьох асоціюється як учасниця “золотого” складу вже легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”. Саме участь у цій знаменитій групі зробило Віру по-справжньому знаменитою. Варто відзначити, що Брежнєва ніколи не відрізнялася сильними вокальними даними. Продюсер групи Костянтин Меладзе раніше в інтерв’ю зізнавався, що набираючи нових вокалісток в “ВІА Гру”, він ніколи не акцентував свою увагу на голосі дівчат. Йому була важлива харизма і яскрава зовнішність. Саме ці якості він розглянув в Вірі.

Віа Гра золотий склад
Віа Гра: золотий склад з Вірою Брежнєвою

Ні для кого не секрет, що реальний голос артиста звучить зовсім не так, як в обробленому студійному записі. Часто шанувальники не впізнають голос артиста, коли чують його наживо.

Як же звучить реальний голос Віри Брежнєвої?

Не так давно Віра Брежнєва оприлюднила відео, де вона співає пісню наживо “Хороші новини” під акомпанемент свого чоловіка Костянтина Меладзе. Цікаво, що сам Костянтин теж трохи підспівував у пісні.

Користувачі Мережі залишилися в захваті від несподіваного дуету. Деякі відзначили, що Костянтин Меладзе співає навіть краще Віри.

“У Костянтина класний голос. Здається, я його чую вперше “,” Непогана пісня і хороший дует! Костянтин красава! “,” Він співає краще ніж вона. У неї не складно якось римується. Брежнєва тут зайва “,” Класно заспівали, доповнюючи один одного, чекаємо ще !! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.