Колишні чоловіки Алли Пугачової: хто був у Примадонни до молодого і енергійного Галкіна? (Відео)

Пугачова - фатальна жінка. Тому зовсім не дивує той факт, що до весілля з Максимом у неї було багато відносин і бурхлива молодість, яка принесла доньку Христину.

У цьому відео ми детально розповіли про те, кого любила Пугачова, і в якому порядку. Не забудьте підписатися на канал! На Ютуб-акаунті “Одна хвилина ” ще більше цікавих і пізнавальних роликів про ваших улюблених зірок і кумирів.

Пугачова – не тільки багатогранна співачка, але і цікава особистість з вольовим характером. Тому у неї було багато відносин.

Перший чоловік – Миколас Орбакас. Від нього зірка народила доньку Христину. Миколас старше Алли на 4 роки, але був таким боязким і сором’язливим, що вона сама зробила йому пропозицію.

Крістіна Орбакайте і Миколас Орбакас
Крістіна Орбакайте і Миколас Орбакас

Після розлучення з першим чоловіком Алла Борисівна познайомилася з Олександром Стефановичем. Стефанович та Пугачова прожили разом 4 роки. У кожного з подружжя була своя версія розлучення. Але правду фанати так і не дізналися.

Алла Пугачова і Олександр Стефанович в 1980 році
Алла Пугачова і Олександр Стефанович в 1980 році

Третім чоловіком був Євген Болдін, який поєднував роль чоловіка і адміністратора співачки. Спільна робота мала на увазі спілкування 24 години на добу, разом пара так довго не протягнула.

Євген Болдін став продюсером співачки
Євген Болдін став продюсером співачки

Філіп Кіркоров і Алла були головною парою російського шоу-бізнесу 90-х і початку нульових.

Кіркоров і Пугачова
Кіркоров і Пугачова

Одні називали їх шлюб піаром, інші бажали зберегти щастя до кінця життя. Однак Алла пішла до молодого і креативному Максиму, з яким живе дотепер.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.