Беременяшкі 2021: у кого із зірок в цьому році поповнення? Осадча, MamaRika, Квіткова, Павлик та інші

2021 рік дуже щедрий на поповнення в сім'ях. Мабуть, людям набридло сидіти на карантині, і вони вирішили розширювати свою сім'ю за допомогою нових її членів.

Зокрема, в нашому шоу-бізнесі є багато зірок, для кого 2021 рік символічним – хтось чекає первістка, а хтось – просто поповнення в родині.

Катерина Осадча

Катерина Осадча у фіналі шоу Голос країни 25 квітня 2021
Катерина Осадча у фіналі шоу Голос країни 25 квітня 2021

Не так давно зірка “Світського життя ” зізналася, що вони з чоловіком Юрою чекають розширення сім’ї. Публіка здогадувалася про цікавий стан телеведучої вже давно, але тільки в своїй програмі в розмові з Олею Поляковою вона видала цю таємницю.

Дарина Квіткова

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка

Дружина екс-холостяка Микити Добриніна готується стати мамою вперше. Вона дуже ретельно підходить до цього процесу, тому оточила себе виключно позитивними емоціями. Вони з чоловіком багато подорожували, поки дозволяли терміни вагітності, а зараз вона чекає зустрічі зі своїм малюком. Відомо, що у пари народиться хлопчик.

Катерина Павлик-Репяхова

Вагітна Катерина Репяхова
Вагітна Катерина Репяхова

Четверта дружина, четверта дитина. Ось що буде у Віктора Павліка. А для Каті, концертного директора артиста, яка незабаром стала його дружиною, це буде первісток. Уже відомо, що у подружжя народиться хлопчик. Назвуть вони його Михайлом. Народження дитини має відбутися з дня на день.

MamaRika

Українська співачка МамаРіка, раніше відома як Еріка, днями повідомила, що також чекає зі своїм чоловіком народження первістка. Фото з уже великим і дуже помітним животом вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.