“Нам треба терміново одружитися”: екс-холостяк Михайло Залівако підкочував до Лесі Нікітюк вже після фіналу шоу

Нещодавно відбувся фінал шоу "Холостяк", де головний герой, бізнесмен з Харкова Михайло Залівако вибрав собі дівчину Анну Богдан.

На пост-шоу після проекту з’ясувалося, що пара разом, і у них все відмінно. Вони навіть поїхали відпочивати разом. Однак тут назріло серйозний скандал.

Ввечері 10 червня хакери зламали сторінку телеведучої Нового каналу Лесі Никитюк і злили особисті листування

Серед всього цікавого трапилось і листування з холостяком Михайлом Залівако, який засумнівався в своєму виборі в фіналі шоу “Холостяк ” і жартома (а може і серйозно) натякнув Лесі Никитюк на те, що їм пора одружитися.

Лесю Никитюк зламали шахраї

Михайло поки ніяк не коментував дані обставини, а ось його обраниця Ганна Богдан не може підібрати правильних слів, щоб якось відреагувати на обурення, які з’явилися в мережі.

Анна Богдан прокоментувала скандал з Лесею Нікітюк і Михайлом Залівако
Анна Богдан прокоментувала скандал з Лесею Нікітюк і Михайлом Залівако

Відзначимо, крім листування з Михайлом, в Інстаграм-історію Лесі зловмисник виклав також кілька інших чатів з іншими зірками. Наприклад, з Максом Барських їх листування виглядає не так однозначно і здається з боку зовсім не дружній.

Лесю Никитюк зламали шахраї

Після даної ситуації на Лесю посипалася хвиля Хейта. Вона сама каже, що знає хто це зробив. Чи буде якось реагувати – поки невідомо.