Особисте життя Дмитра Карпачова: чому телепсихолог приховує дружину і сина від публіки?

Дмитро Карпачов - найвідоміший український психолог, який спеціалізується на питаннях сімейних відносин.

Він є ведучим близько десятка рейтингових гостросоціальних проектів на українському каналі СТБ, включаючи “Один за всіх”, “Вагітна у 16”, “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Супер мама”. Крім того, він позиціонує себе не тільки як психолог, а й як гештальт-терапевт, експерт в сімейних відносинах, коуч, тренер міжнародної категорії по технікам нейролінгвістичного програмування.

Дмитро Карпачов

Незважаючи на те, що популярність ведучого зашкалює, про нього самого відомо дуже мало. Дмитро тримає своє особисте життя в таємниці. Зі своєю дружиною і сином він не з’являється на світських заходах і не розповідає про них в інтерв’ю.

Що відомо про особисте життя Дмитра Карпачова?

Відомо, що Дмитро Карпачова більше 10 років одружений на жінці на ім’я Ірина. Вони познайомилися в рідному місті телеведучого – Кіровограді. У 2009 році Дмитро з Іриною переїхали в столицю України. У цьому ж році відбулася їх весілля і незабаром народився син Святогор.

Дмитро Карпачов з сином Святогором

В одному з інтерв’ю Дмитро Карпачов розповів, що його дружина Ірина працює тренером з йоги. Більше про дружину телеведучого нічого не відомо. У Мережі навіть немає її фотографій, адже Дмитро ніколи не показував на публіку сімейних знімків і не приходив з дружиною на світські заходи.

Ймовірно, Дмитро Карпачов не хоче, щоб на життя його дружини і дитини вплинула його публічність. Саме через це він так ретельно приховує своїх рідних від ЗМІ.