Домашня версія хіта SHUM підкорила YouTube: учасники Євробачення від України знову в топі

У 2021 році від України в Роттердам їздила група Go-A. Там виконали хіт "ШУМ ". Незважаючи на п'яте місце в рейтингу, пісня буквально підкорила світ.

Вже через кілька днів після Євробачення пісня SHUM стала лідером у всіх музичних чартах Європи і світу. Дану пісню наспівували представники на Євробаченні від багатьох країн, в тому числі, і переможці фестивалю – група Манескін.

Хто такі Манескін (Måneskin): що відомо про переможців Євробачення-2021?

Солістка групи “Go-А ” оцінила те, що публіці сподобалася її композиція, тому вирішила записати домашню акустичну версію.

Група Go-A записала нову версію своєї легендарної композиції
Група Go-A записала нову версію своєї легендарної композиції
Група Go-A записала нову версію своєї легендарної композиції
Група Go-A записала нову версію своєї легендарної композиції

Там на короткій записи Wiwi Jam at Home солістка колективу Катерина Павленко виконує пісню в акустичній версії, а також готує вареники.

Нагадаємо, після зайнятого п’ятого місця в найпрестижнішому музичному фестивалі Європи солістка групи Go-А Катерина Павленко розповіла, що європейські глядачі “відчули їх чесність “.

За словами виконавиці Go_A, на сцені “Євробачення ” в місті Роттердам вони проявили свою індивідуальність, щоб здивувати публіку.

Також пісня була досить ритмічної, динамічною, а ще зі вставками фольклорного мотиву, тому вона так швидко розійшлася по світу.

Ось як Павленко прокоментувала свій успіх:

“Вони такого ще не чули … Є групи, які роблять якісну, але стандартну популярну музику, а є новатори. Ми орієнтувалися на те, щоб бути новаторами “.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.