48-річна Руслана Лижичко зважилася на збільшення губ: як зараз виглядає переможниця “Євробачення”?

48-річна українська співачка Руслана Лижичко за допомогою ін'єкцій збільшила губи.

Тренд на пухкі губи зараз тільки наростає. З кожним роком все більше дівчат звертається до косметологів з проханням збільшити їм губи. А ось серед представниць шоу-бізнесу практично кожна друга має так звану качину посмішку.

Українська співачка Руслана Лижичко теж зважилася на цей крок і збільшила губи. Про це 13 липня в ефірі каналу Live розповів пластичний хірург Сергій Дербак. Саме він проводив процедуру. У передачі також були показані фрагменти, де камери зафіксували, як Руслані вколюють в губи ін’єкцію.

Руслана Лижичко збільшила губи

Пластичний хірург зазначив, що Руслані вкололи мінімальну кількість речовини. Таким чином вона не змінила форму губ, а просто підкреслила її.

“Ми просто підкреслили її губи. Просто зробили її свіжышою в цій області “, – зазначив лікар.

Він зізнався, що на наступний день після процедури співачка скаржилася на набряк, який незабаром зник.

Руслана після процедури щодо збільшення губ

Варто відзначити, що Руслана прихильник всього натурального і екологічного. У свої 48 років вона практично завжди з’являється на публіці без макіяжу і не соромиться сивого волосся.

Більш того, співачка разом зі своїм чоловіком живе в екологічно чистому будинку. Будівля автономно забезпечує себе електро- та теплоенергією, оскільки на дахах розташовані сонячні панелі і вітрова міні-електростанція. Руслана дуже багато робить для популяризації зеленої енергетики, вона офіційно є Глобальним послом відновлюваної енергії.