Анатолій Анатоліч став батьком втретє і розсекретив ім’я дитини: перші фото з пологового будинку

Український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч став батьком втретє. У нього народився син, якого назвали Нілом.

Довгоочікуваний хлопчик з’явився 20 липня. Про це повідомив телеведучий в своєму Інстаграм-блозі.

“Любі наші друзі і мої хороші підписики. У перших рядках свого листа поспішаю повідомити, що ми з Юлою стали батьками втретє. Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з’явився син Ніл! Гарний, розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів.

Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерських пологів. “, – написав у своєму Інстаграм-блозі телеведучий, додавши фото з дружиною і новонародженим сином.

Нагадаємо, дружиною Анатолія Анатоліча є Юлія Бойко, прес-секретар Світлани Лободи. Подружжя виховує двох дочок – 10-річну Алісу і 8-річну Лоліту.

До слова, за тиждень до пологів Анатолій Анатоліч подарував своїй дружині дуже дорогий подарунок на знак подяки за сина. Чоловік купив дружині автомобіль Mercedes-Benz G-клас, іноді іменований G-Wagen (Гелендваген) або просто Гелік- повнорозмірний позашляховик. Вартість такого автомобіля в Україні становить близько 4 мільйонів гривень.

Анатолій Анатоліч подарував дружині автомобіль за 4 млн гривень

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.